Simon

Heej:D
Ville bara säga att vi har blivit valda till veckans blogg på någon sida:D
På annas senaste inlägg så har dom kommenterat och vi har fått en trevlig nominering/anledning till varför vi blev veckans blogg:D
Så vi kan vara stolta/glada över oss själva:D
Ha det bra alla:P
BTW JAG ÄLSKAR MIN PRAO!

måndag v. 14

Hej kompisar!!
hoppas alla lever och har det bra på praoen!
jag har det prima! i dag har jag varit i bageriet och gjort om vaniljtryfflar till gula kycklingar med världens hetaste marsipan glasögon! haha! slå det ni om ni kan!=) sen har jag stämplat glad påsk på en massa grön marsipan! och sen har jag gjort en massa smothies!! eller hur det nu stavas! mer han jag inte för jag var nämligen hos tandläkarn i dag! hade inga hål!!! då blev jag gladgladglad!
til lunch åt jag en jättegod baguette och drack mineralvatten, sen på eftermiddagen fikade jag med en varm solbulle och en av mina jätte goda smothisar! namnam!
sen har jag.. om man ska erkänna... smakat lite marsipan också! men bara lite...
haha! efter praoen åkte jag hem, gick ut på värsta skogspromenaden med voven! när jag kom hem pluggade jag faktiskt ite musikhistoria! men jag har redan glömt bort allting.. men det hör liksom till!
snart ska jag äta mat!
men ja.. nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.. ha det superbra på praoen!!!
kyss och farväl!
/Heddus

jorden anropar

PERSONLIGT MEDDELANDE TILL JULIA NILSSON!
Julia, vi måste göra ett hemligt uppdrag nu i veckan, you know what i'm talking about, beaatch.
Ring mig när du behagar (fast inom kort)
BARA SÅ ATT ALLA VET,LIKSOM!


jag är galen

Heej!
Asså jag är kär i min prao. Jag praoar på Järla skola, och jag typ dör för det är så underbart. såfort jag har slutat för dagen längtar jag till nästa. haha.
Hur har ni andra det på praoen?
Imorn blir det Gurrabadet med några små älsklingsvänner. Me like!
Nu ska jag gå och sörja över att det bara är fem dagar kvar på praoen. Me don't like! hehe
puss

prao

heej alla! idag började praon vilket är sjukt roligt. jag praoar på Ikki en sushi bar ;) det är fett kul och man får äta gratis sushi hela tiden om man vill. idag när jag kom ditt, så fick jag sitta ner och vänta i en timme ... jag vet inte varför men sen efter tag när jag satt och väntade kom det två andra tjejer som också skulle prao där, och sen efter 25 min igen kom två killar ditt också som skulle prao där. haha, neej men dem är jätte snälla och jag har blivit jättebra kompisar med dom ;) hah x) hur går det för alla ? ajaj ska dra pussheej elliwz

PRAO!!

HEEEEJ!
första praoen i dag då. ja, det gick ganska bra för mig faktiskt! började 8 och slutade 4, så jag va rätt trött sen!
jag va asnervös när jag skulle gå dit, men det ordnade sig och alla, eller ja- nästa alla- va jätte snälla mot mig!
i dag fick jag pressa en massa jouice, ta hand om en hel del disk! skura golvet med nåt konstigt medel så att man hakade runt i fler timmar efteråt, servera en massa mat, värma en massa mat osv osv!
när jag skulle gå hem kom en tjej som heterTove med värsta kassen till mig, den innehöll en jättestor limpa och 6 olika bullar!!! haha!! då ble jag glad!!xD
ja, i morn vet jag inte vad jag får göra. men nästa vecka, och kanske den här veckan också ska jag i alla fall få baka!!! JÄTTEKUL! hoppas ni har överleft denna dag och att vi snart ses allihopa, för jag saknar er såååå!!!!=)
/Hedda

Prao...

Nu har jag överlevt min första praodag. Hoppas att ni också gjorde det ;)
Jag måste säga att jag hade det inte särskilt roligt...
Först gick jag runt och delade ut fruktkorgar, och så var det lite svårt för jag körde runt med dem där fruktkorgarna på en vagn som inte gick att styra så jag körde rakt in i väggen :P
Sen satt jag typ i receptionen i hundra år.... Fick faktiskt röra datorn och lyckades göra rätt(fast det blev ändå fel, men det var inte mitt fel)!!!!!
Och dessutom så är min röst lite störd, så varje gång jag skulle säga typ okej så kom det bara fram ett pip. eller typ en harkling. eller bara luft. Hahahaha jag måste ha verkat jättestörd :D
Men som sagt,jag överlevde, och det ska man ju vara glad för! bara 9 dagar kvar. sen är det slut.
Hoppas att ni har haft det bättre än mig i alla fall..
PÖSS!!!

Jag kan inte sova

Hej!
Gud vad irreterande, jag skrev ett inlägg förut men det sprades inte.
 I vilket fall som helst så är klockan nu 04:40 och jag kan inte sova... Jag är hemma ensam men jag är inte ett dugg trött. usch o fy o blää vad jobbigt. Jaja, jag får väl underhålla mig på något vänster.
Puss

Hallelujah

Hejsan bästa vänner!
Nu sitter jag hemma själv och tittar på MTV. Det är inte så roligt faktiskt ;)
Inatt så är jag ensam så jag har rätt tråkigt, jag har lixom ingen att prata och jag gillar ju att prata så jag får nöja mig med att prata med kaninen.
Bläää, jag vill inte sova själv det är läskigt, but I will survive.
Shalalala, jag har tråkigt, det märks kanske?
Jaja, nu ska jag berätta för er vad jag hade för mig igår.
Jag åkte med Maria hme, väl där hemma så drack vi té och samtalade. Sen efter en tid så åt vid middag och sen så gick vi ut med Vilmer och Zorro, vilket för er som inte vet är två små söta vovvar. Väl hemma efter promenaden med dom så gick vi ner till Carro-Barro och så körde hennes mamma oss till kyrkan där vi spenderade resten utav kvällen. Det var väldans roligt faktiskt. Man måste lixom uppleva en kväll i Allianskyrkan i Älta annars förstår man inte. Men ja, Allianskyrkan i Älta är ett trevligt konstigt litet ställe. Men i vilket fall som helst så vankade jag och Märia plus alla andra hemåt mitt i natten vid 12 eller nåt sånt. Och sen när vi väl kom hem så blev vi väldans sugna på frukost så vi åt lite mackor och drack mer té. Sen så pratade vi lite och sen somnade vi för att senare vakna upp nästa morgon. Jag var jättepigg vid halv 10 men Maria var död, så jag fick sjunga för henne lite. Nämligen en sång som jag brukar sjunga för Julia när hon inte vaknar. Men efter en hel dels sjungandes så vaknade Maria och vi åt Amerikansk frukost. Gottigotti, det var fattiga riddare typ, färsk frukt och sen drack vi, belive it or not, té. Sen, jag känner att det blir väldigt mycket sen, så tittade vi på OC, hallelujah vad vi grät. Haha. Sen var det dags för mig att åka hem. Men imorgon så ska jag tillbaka dit på Gudstjänst, Maria ska sjunga så det blir skojsigt att lyssna på.
Så ja nu har ni fått reda på vad jag har gjort.
Ha det så bra!
/ Matilda

svammelsvammel om ditten och datten och katten!


Den här helt oredigerade bilden tog jag igår från min altan på fina solnedgången.

Hej maskorvar, tänkte att det var dags för ett litet inlägg från moi (vem det är få  ni reda på i slutet av inlägget!)
Jag mår fortfarande ganska blä men annars är det fint för det är vår(!), jag har skrivit en sida på min fördjupning( hurra!) och vi har tre veckors nästanlov! Även om det inte är helt fritt från läxor dock. Jag är som ni alla vet en sann harrypottsork nörd och skulle kunna skriva ett helt jättelångt inlägg om bara honom men det tänker jag då inte göra för det gjorde jag nyss på en av mina två bloggar! Okej, nu borde ni ha listat ut vem det är som skriver men ändå:) Den heter iallafall littlemoon.blogg.se och den är en upperligt fin personlig blogg med nästan alldeles för mycket text och bilder lika så. Men den är bra ändå har jag bestämt mig för. Idag har jag inte gjors så mycket utom att titta på television, skrivit på non, varit inne på atorn och börjat läsa om den första harrypotterboken för artonde gången efter det sjuttonde avslutandet av den sjunde boken igår. Lika bra varje gång, om inte bättre!

Puss plumpuddingar! /Elle Kari (om det nu var någon som inte förstod det haha)

korv

Gud vad jag har ont i huvet. Kul start på dagen.
Mamma, pappa och syrran ska till IKEA nu, och jag tackar Gud för att jag inte behöver följa med. Dom tycker IKEA is the place on earth, men jag tycker det väcker fasansfulla minnen.
Min mobil gick nämligen sönder på IKEA exakt den fjortonde juni tvåtusenåtta. Och ja, för er som förstår det så var det på min födelsedag.
Jag sätter aldrig min fot på IKEA igen.
Onödigt inlägg, men jaja ;)

HALLÅ :)

HEJ ALLA!

Altså nu får ni faktiskt ta och berätta för mej vad som händer på andra sidan jorden nu ;)

Hur mår ni?
Hur e skolan?
Snöar det? XD

Berätta snälla jag längtar efter er :)

Titta in i min blogg om ni vill :)
blissyhearts.blogg.se

PUSS&KRAM

Korve

Jag heter korve för att jag tydligen är den som ska updatera!!!
SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moikitoikie
Oinskipoinski
KORV!!!!!!!!!!!!
Maakaaa påååå din STORA FETA JÄVLA BAJSRUMPA!!!
Lugna ner dig... :'(
Jag blir ju LEEEEEDSEN!!!!
En pyramid:DDDDD
Jaaaaag ska döda dig:(
Moahahahahhahahahahhahahahahaha
Acnetant!!!!!!!!
Ja va där det småttingar?
Vi är galna!!!!!
Då ska jag döda eeeeer!!! >:)
Hehehheheh....he.....heh......e..eeee...

Det var min och johannas mattelektion ungefär!!

FILMMYS

Hej korvar!
Jag tänkte bara påminna er om att imorgon är det FILMMYS på engelskan. Vi får ha med oss något gott att äta och dricka. Glöm det inte nu vänner <33
Puss <33


8ma is the shit!

hejsan! har egentligen inget att skriva så det här får bli ett sånt där onödigt inlägg.....
ja, dagen var ju fylld med rep och det gick faktiskt ganska bra tycker jag!=)
på lunchen var jag i forum och åt lite mat och spanade in en HET GREK! haha!!!!
ja, efter skolan skulle jag och Ellis fixat Indienjobb men eftersom hon gick hem så blev det ingenting av det... nä jag åkte hem och bestämmde mig för att ringa Kristofer Delselius, min handledare under praoen. men självklart va han ledig i dag så jag måste ringa i morn igen!!!
 och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag är lite hungrig så det får väl bli något att äta! sen så är det ju väldigt väldigt fint väder ute, så en promenad skulle sitta fint! ja, sen har vi ju no fördjupningen..... men jag tro inte att jag vill prata om den, det känns inte så uppmuntrande.......haha! nog om det!
nu är jag faktiskt hungrig så jag ska ner och rota i kylskåpet!
hejdåååå! pusselipuss!!!!!<333
GLÖM INTE KONSERT KLÄDER I MORN!!! 
/Hedda 

Ängsholmen

Hej!!!
MIn lillasyrra ska kanske åka på klassresa till Ängsholmen, så jag ska dit att prata om ön.
Så jag undrar om någon av er har några bra bilder?
Iså fall får ni gärna mejla dem till min edu :-)

Ha det bra!

Puss & Kram

/N

Sista dagen på helgen spenderas med NO fördjupningen

Tjosan!
Nu är det Söndag vilket innebär pluggdag för min del. Jag ska försöka att skriva klart min NO fördjupning, det är det ända som jag tänkte plugga idag. So:n och Matten och allt vad vi nu har får vänta tills imorgon.
Iallafall, hur har er helg varit?
Fredag till Lördag spenderade jag hemma hos Ellinor, vi hade skoj! Vi sjöng singstar ABBA, spelade TV spel, tittade på The Hills och åt en massa chips och NeverStop.
Igår så tittade jag och mamma på melodifestivalen med en stor godisskål framför oss =) Jag blev lite förvånad över att opera låten shalala vann. Men men... 
Och idag då så ska jag skriva NO grejset. Underbart. 
Vad har ni haft för er i helgen då? Något skojsigt? 
Puss o Kram!  

Fredad Fredag Fredag!!!

Hejsan! äntligen fredag säger jag bara!!
guuud va skönt med helg! har inget speciellt inbokat förutom avslutning på skridskorna i morn men endå!!<3
i dag va jag med Natta en stund i forum  vi hade det väldigt trevligt!=) jag köpte  ett par skor,  hårspray och nagellack! sen tömde vi förrådet på läkerol på hm och en massa andra godisar nere vid den dära konstiga "mode saken" ja, det va kul det... sen fick vi en tröja när vi gick in i en affärr, jag försökte va lite diskret och låsades va intresserad av kläderna tills vi fick tröjan, men Natta fattade inte min ide så det gick som det gick..... ;)
snart har jag genrep tills imorn och det ska bli ganska kul! 
och juste... jag har bakat muffins i dag också, det får man ju inte glömma bort att berätta!xD
ja, i kväll följer jag ödet och får se vad som händer med mig, kanske en film kväll med godis eller träffa en nära vänn som jag inte sett på åratal, kanske ut o springa... eller ja, vi får väl se!xD

skolan i dag va helt okej, hade no provert direkt på morgonen och efter det spelade jag pingis med Fredrik och Elina i mi, sen slöjd och musik och sen på lunchen pratade jag och Maria om domino död och Camilla fattade ingenting!!!
haha, det kansekeinte e så konstigt... men endå! sen blev jag väldigt besviken på Joar Matilda och Ellinor! Joar och Matilda höll i mig,  sen kom Ellinor med värsta snöbollen och ska mula mig!! fast hon våga inte så gissa va hon gör... hon ger snöbollen till Joar! * Tack Ellinor..* sen kan ni nog räkna ut vad som hände.... fast Maria räddade min dag när hon stoppade ner en snöboll i Joars tröja! haha! det va en rolig syn det.... haha!
repet gick oxå bra tycker jag, det låter helt sjukt underbart när vi sjunger!<3
ja, nu ska jag åka till skridskorna!! hejsvejs!
//Hedda

haha läste igenom inlägget, jag vet det blev rätt fummigt....!

korv

gud vad snabbt den här veckan har gått! jag har redan hunnit baka bullar 6 gånger dn här veckan, DET ÄR INTE MÖJLIGT! Nu ska jag gå och laga mddag, puss


:-)

Hej!!!
Kom precis hem har hämtat min lilla syster, dem va i Romme idag. Trevlig, trevligt.
Har handlat också, All Världens Mat ingredienser och en bok, Så länge vi båda andas:-)
Borde plugga men jag orkar inte, sen har man ju den där jäkla fördjupningen också.
 
Jaja, vi ses 


Puss & Kram 

/Nathalie

SUCK

Hejsan!
Nu sitter jag ock försöker komma på något vettigt att skriva till mitt Fördjupningsarbete i NO. Men det går inte så bra. Jag har skrivit klart inledningen och kommit på frågorna som man skulle ha med. Men så mycket längre än så har jag inte kommit och det ska vara inne om 1 vecka! Oh Christ My Lord, skolan tar ju död på oss!
Oh hjälp vi har ju No prov på Fredag det hade jag helt glömt bort.
Näe ni, nu måste jag plugga NO. Suck...
Kram <3


mystiskt

Jag är på hemkunskapen. Busigt va!?

gratisgodis.se!

Hej allihopa! NU så är det så att jag är medlem på en sida som heter gratisgodis.se, man får gratis gois HEELT gratis vilket inte är något jag tackar nej till haha^^ Jag vet att det är 100% gratis för jag har redan fått godis hemskickat därifrån en gång, det var gott;) om nån blir medlem blir jag superglad för då får jag lite mer godis haha och ni borde också bli glada för man kan få sitt första godis superlätt, allt står på sidan:) Så klicka på länken och bli medlemas sötnosar! puss/Elle

 

Hej allihopa

Tja! Nu skriver sebbe sitt första inlägg med hjälp av Camilla för hon är bäst!!
Jag(sebbe) tycker att engelskan var väldigt rolig, det fanns många fina ord...
Dessutom så äger Camilla mig hon är bäst!!
Det var allt jag hade att skriva, bara så att ni vet...
Puss på er ha en bra dag<33333333
//fjortis-sebbe the one and only!!!!!!! hahahahahahhaha


Anna är taggad

Gud vilken underbar dag jag har haft. MASSA TRÄNING! wii.. nu ska jag komma till det jag ville säga i det här inlägget.
Är det någon som vill träna med mej innan skolan imorgon? Vi har väl massa pigga morgonfåglar här? Eller..?
Kram


Ben and Jerry´s&The Hills är KÄRLEK på hög nivå

Hejsan!
Nu sitter jag och tittar på The Hills,äter B&J och lägger upp hur jag ska göra mitt fördjupningsarbete.
Jag har inte börjat på det än men nu har jag allt lagt upp en liten plan hur jag ska hinna med det, så det går nog bra.
Jani, visst är det skönt att NO-provet är flyttat till Fredag? Nu kan vi ta det lungt och plugga lite( betoning på lite) varje dag.
Jag längtar till Fredag, ja asså inte för att vi ska ha No-prov men för att jag, Elliwz och Hanna-Banana ska ha myskväll. Vi ska äta indisk mat, äta B&J, titta på Gosskören och prata!<3
Ojoj nu blev jag tvungen att passa kaninen för mamma&pappa ska ut och promenera.
 Nej ni nu måste jag passa Findus.
Puss o Kram!
Matilda


Lördag eftermiddag:D

Hej alla korvar!

vad gjorde alla igår? själv var jag i churchen med typ hela lofsdalen crew och vi hade det riktigt kul och sjöng singstar och hade en super kväll, mycket mysig!;)
Sen kom vi hem till mig vid typ1 osså skulle vi försöka sova lite jag, julia och camilla (ni kan ju tänka er hur det gick liksomXD) så vi 3 somna vi o sen skulle vi upp tidigt för julia hade match och jag och camilla var tvugna att gå ut me min vovvsing på morgonkvisten:p
sen bakade jag och camilla kladdkaka och titta på aladin innan hon åkte iväg:)
Nu ska jag snart åka och tävla i bromma, ska bli nice:Dimorgon blir det kyrkan igen och träffa massa kompisar, jag blir då aldrig av med er julia och camilla!hahaXD
Och på måndag träffas vi igen hela klassen:D

Hoppas ni alla har det super och ha det bäst resten av helgen!:D

kram Maria


ellellle


Hej korvar! Här sitter jag alltså i min säng med min dator och äter kladdkakesmet och är inne på fejsan. Det är helt sjukt alltså, jag äter allvarligt en kladdkaka/kladdkakesmet varje dag. helt sjukt alltså. jaja. igår hade jag kul idag är jag trött. hur mår ni?:) pussss

Lördag,

Hejsan!
Jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på idag, äta frukost kanske är en bra början? Det tror jag nog att jag går och gör.
Igår så förberedde jag och Hedda inför All Världens Mat, det gick ganska bra, fast vi hade lite problem att översätta alla recept till svenska xD Som t.ex. vegetarisk sallad ;) haha hedda... Men ja , efter ett tag hittade vi dom ultimata recepten, eller nja, men det blir strålande !!! =)
Ja ni, jag hade tänkt att plugga idag och imorrn, men det orkar jag inte med så vi sparar allt det roliga tills i morgon! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge...
Ja hurrni, nu ska jag allt gå och äta en god frukost och sen får jag se vad Ödet hat för planer för mig idag!
Puss o kram! / Matilda


Räddaren i nöden!

Hej det är jag, Simon, Som tänkte skriva strunt:D
En saga:
Här kommer prinsen, moí, på sin vita springare och räddar en hel blogg.
Prinsen är den snyggaste av alla prinsar, Ädlaste av alla prinsar, och alla tjejjer i hela 8ma vill ha honom.
Prinsen stiger av sin vita hingst och presenterar sig "Var ärade klass 8ma. Jag har kommit från land och rike för att rädda er ur eran bloggtorka och mitt namn är Simon Per Evert Flood"
Prinsen, Simon, Tar fram en vattenkanna ur sin väska som hänger på sadeln. Han för vattenkannan över bloggen och lutar den en aning. Sedan säger han "Så snabbt som vattnet rinner, så snabbt kommer eran blogg att bli som en fuktig regnskog igen. Men ni får inte glömma att vattna bloggen dagligen!" Och han börjar hälla vatten över bloggen.
Hela 8ma jublar.
"Vilka var det som torka ut eran blogg?" Frågade prinsen.
Han får höra att det var ärkefienderna 8mi som lagt en förbannelse över bloggen för att dom var så avundsjuka, OFC!.

Och det var berättelsen om hur Simon förstörde sin dator genom att hälla vatten på den :'(
Nej skojja:D
Men historien är metaforisk :D
Förutom att jag verkligen är avgudad, snygg och ädel :D
så se till att lägga ut nya inlägg hela tiden för det ska ni göra!!! :D:D

Ha det så bra :D
/Simon

KLAGOMÅL!

Jag blir nästan galen på er! ingen skriver ju någonsin i den här bloggen! Det här ska bli världens äldsta blogg som våra barnbarnsbarn kommer ta över när vi dör! DÅ KAN DEN INTE DÖ INNAN DEN ENS HAR HUNNIT FYLLA ETT ÅR!
Fy, nu spyr jag lite (Simons kommentar)
Asså vi ha förlorat så mycket besökare, snyft! Det här är ju världens bästa blogg!

so snyggon

tjao korvar! Nu sitter jag här i n-korridoren, var här med sara förut men nu är jag ensam eller det är jag inte längre för nu kom hela klassen typ men ja:) Vi fick ju tillbaka hk proven, jag fick vg så det är helt ok. Och visst var maten god?!! Snart har vi SO prov, det blir ju kul hahaha. pusssss/Elle(gissa vilken)

föresten så är det här:  typ väärldens snyggaste,jag å johanna är typ kära om nån har missat dt:) hahah pussss igen


hej, hallå, goddag, hejsan, tja!!!!!!

ja, nu sitter vi här alla data nördar och väntar på so:n!
snacka om att vi ser ganska töntiga ut när vi går omkring med våra "fina" små väskor! haha=)
ja, vi som har cilla som hk lärare kommer få en ny som tydligen heter Lena eller nåt! vi får väl se hur det går.....
och provet fick vi tillbaka, själv blev jag JÄTTE nöjd över mitt VG!!! =)=)=)=)
det va lite nyheter direkt från glaskorridoren! Lycka till på provet !!!;)

Hej, hej då, tjadå....... osv!

Hedda

ps. updatera mera!!!! =)

Trysil :')

Hej klassen!
Oj vad jag saknar er, men imorgon kommer jag.
Iallafall så har jag varit sjuk nu i två dagar efter världens underbaraste sportlov. Jag grät hela dagen igår och tyckte att allt var för jävligt och jag ville bara tillbaka till mitt älskade Paradis Trysil. Men jag gråter ju efter varje sportlov och som alltid mår jag ju bättre sen, haha. Snart kommer jag säkert vara helt återhämtad igen. Men det är liksom en sån jäkla omväxling att åka skidor 9 timmar varje dag i en hel vecka i strålande sol och sen komma hem till lilla tråkiga nacka, men sånt är livet. Jag är en liten tönt minsann!
Men nu mår jag mycket bättre iallafall.
Hoppas att ni har haft det super.
Pusspusspusspusspusspusspusspuss <3


PATRICIA HÄR



HAHA jag hittade den här på facebook den passar verkligen

Lofsdalen <3

Hej allihopa!
nu sitter jag här och det är typ två timmar kvar på sportlovet "/
hur har ni haft det?
jag och jag tror iaf att vi alla som var där hade det typ bästa sportlovet i våra liv :D helt underbart var det!
hoppas att ni också har haft det bra  :-)
och sen så har jag pluggat alldeles för lite till proven den här veckan, så det blir väl till att hetsplugga de dagar som är kvar! men jaja, som sagt man kan alltid göra omprov! x)
saknar er, korvar. vi ses imorgon! <3

RSS 2.0