that's the way it is

Hej igen!
Vet ni en grej. Igår började jag gråta, för det är bara fyrtio dagar till skolavslutningen. Då ringde jag Hanna och grät lite till. Gud vad jag var hemsk idag på spexmötet. Jag bara dör av trotsighet.

Idag har jag varit med Simon och Clara och snart ska jag träffa min bebbe Alex! WIHOW! Jag är fett otaggad på livet. Hoppas ni vill hjälpa mig att få tillbaka gnistan som gör mig glad. För den vill inte komma tillbaka...

Random inlägg. Men jag är ju random, så bajs på er!

Like a bridge over troubled water.

-USCH, NU GRÅTER JAG IGEN.

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR ER. FYFAN!


..

Hej 9Ma!
Här har ni mig, Anna igen! jag skriver här hela tiden. Vill ni veta en grej? Jag har fullkomligt panik. Jag var nära att spy nyss. Helt seriöst, jag fick kväljningar av panik. Om fyrtio dagar slutar vi nian. Bara ordet skolavslutning är för mig panik just nu. Även fast jag har varit ganska konstig på sista tiden (jag har en anledning) så måste ni veta en grej. Ni är så jävla bra. Och jag får panik bara jag täkner på en framtid utan er. För vet ni, för mig existerar ingen framtid utan er. Ni är min familj. Och ett tecken på det är väl att jag börjar gråta bara jag tänker på ett avsked.

SPEXE!

i morn ska vi repa spex och få fram så mycket som möjligt! det är liksom bara i morn vi får på oss nästan....
vi träffas 09.30 i glaskorridoren och hoppas på att vi har lyckats fixa ett klassrum tills dess =) så håller vi på tills vi dör av uttråkning eller nåt och ta med er mat!!!!!!!!!! tror inte att matsalen är öppen direkt..
men ja, GLÖM INTE 09 .30 NU !!!
Puss!

orrep otag

Okej hörrni! idrottsklasserna+oss= bäst forever! dom ska ju bli MOS! total jävla muskelmos eftersom det är det enda dom består av!
Och åhi, jag är lite gladi! men det orkar jag inte säga! för det är inte riktigt säkert än! men åhi, ni är ganska roliga maskorvar. vet ni det? Oj, vad jag ordbajsar! som en riktig surrealist. Juste. på tal om surrealism, nu ska jag börja med SOläxan!
Ha det dåligt! hihihihihihihihihihihihihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SIMON!

HEEEY!
Jaaag ville bara säääga att igår hände något cp. CPPPP!!!
Alla kommer dö lite :D Hoppas jag :D
Fast tänk om deet inte är saaant?! nu fattar inte någon nååågot :D :D
MOHAHAHAHHAHHA!
Men jag ska inte säga vad som hände igår. För det var cp!
Jag fick en ny vän också :D Jag känner mig lika social som anna jeglinska iblaaandi :D

Emil Krutmeijer

Igår träffade jag, Moltas och Sofia Emil Krutmeijer vid slussen och vi hade sällskap ända till Lillängen :) Hihi, han blev fett förvånad när han såg oss först, men han var jätte social och skitgullig och han ska komma och kolla på vårt spex den första juni! Nicenice.

Hoppas ni får en mysig lördag korvbarn. I miss ya.


toma

hej maskorvarwww!
Nu sitter jag här och väntar på att hitta någon att leka med! jag står inte ut med att sitta hemma en lördag helt själv liksom. och jag kan heller inte skylla min brist på sociala kontakt på att jag behöver plugga. För plugga kan bli svårt eftersom Adam har min skoldator. han borde grillas och ätas. Så Malin får vänta ytterligare tre år på min svenskakrönika och noredovisningen.. ja, det är ett dilemma.

Nu känner jag mig mobbad. Och därför tänker jag ringa någon rolig i MI. gissa vem det kan vara!

wiiii!

hej korvisar!
nu måste vi faan satsa, 7 mi ska INTE tro att dom är bättre än oss bara för att dom oxå har en blogg, så nu måste maskorvar bli värsta satsbloggen igen!

jaaaa! spexfoto idag vilket var ganska kul eftersom det verkligen stank korv om alla efteråt, men det är bra!
efter skolan åkte jag in till vår vackra stad och införskaffade mig lite fina kläder vilket var lite underbart =)
nu läser jag kemi vilket jag verkligen spyr över, varför ska skolverket plåga oss med något jävla nationellt prov i kemi?????? jag tycker det hela verkar jävligt onödigt... xD

men purre på er, ses i morn med världens bästa förmidda; teknik, musikhistoria och disikering.. kan inte bli bättre!!!
Hedda

Spexi <3

Jag vill se vårt spexfoto!! <3 Det blev fett grymt tror jag, för vi är ju så grymma! ´
Det finns ingen människa på jorden som slår vår grymhet! Nu ska jag bada och läsa musikhistoria..
PURRE  (ordet skapat av JEGGAN, det är vi stolta över!)

KORVE! /Sofia

EMIL KRUTMEIJER. elleer................?

LOOKALIKE!! LOOKALIKE!!!
Joel Green som Emil Krutmeijer.
ELLER HUR??!?!?!?


perro es mi gatoabuela

Hej alla maskorvs!
Fyfan vad jag är taggad! Kanske beror på att jag sitter och lyssnar på "perrogato". Herre min gud vad jag älskar den låten!

Igår var vi cp. Jag, Alex, Moa, Blanca, August, Camilla, Simon, Helena, Lisa och Ellinor. FETT härliga blandningen!? eller hur?!?! Vi hade i alla fall sex HELA natten, vilket var ganska underbarti!

Vet ni att ni är underbara? och vet ni att jag har skrivit en sida om varje person i vår klass (inklusive mi) i min dagbok. 50 sidor med bara ord om er.

jag känner att det här inlägget bara är en massa stycken och ordbajs. Men who cares? För jag är lycklige! och aaaaaaah! ni fattar inte! mitt liv har blivit underbart idag. jag är kär! i nån, men jag vet inte vem! och det gör mig lite glade! :D Fan vad jag är töntig, nu ska jag bli emo! hejdå.

RSS 2.0