skillnadenpåenuppfinningochenupptäckt

Hey bäbisarrrrrrrr.
Anna är en råtta med extra slem.
Nu kommer vi gråta allihopa för magnus ska ge oss resultaten till nationella proven. Provpanik, that's the way it is. IG- till oss allihopaaa.
Jag älskar er små barn. För ni är inte normala.
Anna påminner om att Pandoras är öppen! Skriv en fråga till den som är under er.
Ät en korvvv!

JOARRR

Hej. Det här är typ andra gången jag skriver på den här bloggen. Skulle bara säga att jag kommer sakna er jättejättemycke efter att vi slutat.
PUSS

sixteen

om vi bortser från det som återstår av denna dag är det sexton dagar kvar till skolavslutningen. 16 ,sixteen, seize. sexton dagar kvar i samma klass varav 12 är skoldagar. gal1. jag dör lite.
jag älskar er

nobody sounds like us

Jag vill bara krama er. Men, your time has come to shine, all your dreams are on their way. And we're going our separate ways. Fan vad deprimerad jag låter, men ja. Ni är ganska amazing och det är ledsamt att jag inte kan tänka på något annat.

hjärta

Hej alla korvar och inte-korvar!
Så, nu är Utö bokat och betalat och snart åker vi!
Igår hade vi vår nästsista konsert och ALLA som inte tycker vårt "EN APPLÅD! ETT TVÅ TRE!" ägde är jävla pussys! Jag längtar lite till Utö, jag vill bara vara med er och inte bli distraherad av dom jag är lite kär i i Mi. Det där lät helt fel.
Hörrni, solen skiner och snart ska jag leka med Helena!
Hejdå

Chili con carne

Gud vad jag älskar vårkonserter. Det är verkligen det underbaraste som finns. Igår kanske inte var den bästa vi haft, med tanke på hur det gick på chili con carne, haha! Men fan, det var niiiiiceeee ändå! Så nu är det alltså bara två kvar, asså fattar ni? TVÅ konserter, det är sjukt verkligen sjukt.
Förresten, visst är det fantastiskt att jag skriver här. Var typ 3 år sen sist. Puwss
JAG ÄLSKAR ER ALLA!




aa

Jaha, hej på er!
Nu är det Kristi Himmelfärd och imorgon börjar skolan. Under de här lediga dagarna har jag spenderat i Kalmar @ blanca´s place tillsammans med ElleK och Hannaawww :) Supernajsi! Bussresan hem var nästan snäppet roligare än korv. HAHA.
Idag ska jag träffa Alex. Åh, min lilla bebbe har jag saknat! (Nej jag är inte kär i honom och han är inte kär i mig. vi är bara kompisar)
Heh.
DEpri. hejdå depri

tjugotvå

Bara för att uppmärksamma liksom: vi har en månad minus sisådär en och en halv dag kvar till skolavslutningen, varav 22 skoldagar. 22 dagar kvar tillsammans, det är sjukt, absurt. 22 dagar, och sedan hejd, goodbye, korve, vi ses, ha ett bra liv typ. Det var inte så länge sedan vi var på informationsmöte om järla när vi var nio år, vi tittade nyfiket på varandra och tänkte: henne kan jag ju bli kompis med! Det var inte så länge sedan vi som små tolvåriga wannabefjortisar spelade in informationsfilmer att titta på i nian. Och det var verkligen inte så länge sedan vi var i italien och levde livet. Tänk då en litenlitenliten månad- sedan är allt slut, finito. Men jag tänker se till att den här lilla månaden som jag säger för att fylla ut lite, blir den bästa i mitt liv. Och mer än någonsin borde vi umgås med varandra så mycket som möjligt och vi måste utnyttja den lillalilla tiden vi har kvar.
Vilka är med mig?

so fucking in love

Hej på er alla fjortisar!
Min helg har varit en råtta. Först var jag på en totalt spårad fekke med Julia (barnkalas för Malins åttaåriga barn). Sen har jag varit ännu lite mer med Julia och såklart med Alex som numera är min homie. Hihihihihihihi................ Idag ska jag på en till fekke klockan 1. OH YEAH! och sen ska jag på Alex´s mammas konsert. Hihihih på det också. Åhi, hela världen är verkligen inte underbar! Blö.. nu blev jag typ depri... Varför blir mina inlägg alltid totalt efterblivna på den här bloggen? Nu blev jag ännu mer depri.
:(


blanczzzzzzzzzzzzzzzz

hello, underbaringar!
jag har en idé. det är nämligen så att nästa vecka är det ju kristihimmelfärd! för mig betyder det 5 dagar ledigt. och så lät jag mitt kreativa huvud göra tänkandet en stund; tills jag kom fram till att ni borde ju också ha ledigt. och ni har säkert inget bättre för er än att samla er på en buss, ni som vill, och komma till mig ett par dagar ;) eller hur? you know it liksom! men snälla snälla, smsa mig (0702229296) om ni vill eller kan komma och mysa med mig i lilla kalmar... Jag ska försöka fixa en fet bäddsoffa till källarrummet :D
Skriv vem ni är, när ni smsar, för jag tappade bort mina mobilkontakter för ett tag sen!
Ät mycket, njut mycket, le mycket, och skratta mycket till i see you again.
wohoo
Jag älskar er!
PUSS OCH KRAMI !

RSS 2.0