9MA - JAG ÄLSKAR ER

Jag är självmordsbenägen. Ärligt talat. Jag har aldrig känt mig så självmordsbenägen som nu, det här är faktiskt ett rent jävla helvete. Mina tårar rinner som fan och jag orkar verkligen inte, verkligen verkligen verkligen inte. Snälla, låt oss slippa det här. Jag kan inte skiljas från er, det går inte. Jag älskar er verkligen över allting annat, ni är min familj! Ni är liksom det enda som jag känner att jag verkligen lever för, min enda trygghet och nu ska jag lämna den. Fyfan........


lämna mig aldrig.

Älskade, efterblivna, fula, konstiga, glada, spralliga, fina, kära, cpade, fittiga, galna, störda, fagra, utvecklingsstörda, infantila, vackra, sköna, perfekta, underbara, gulliga, Bästa 9Ma.

Jag älskar er.


helt underbara

Vet ni en sak? Jag fick precis en av mina panikångestattacker, då tårarna bara börjar spruta och mitt hjärta håller på att spricka. Vi har sex dagar kvar tillsammas. Herre min jävla gud. Det går inte. Jag älskar er.

9mmmmmmmmmmm

Sista konserten igår!
Så jävla grymma var vi, spexet var ju spännande, hehehehehe, och vi ägde faktiskt sönder på våra låtar. Chili con carne gick awesome. När Daniel grät på sommarpsalm. När vi ändrade texten på credo, hans ansiktsuttryck var typ det underbaraste!
Och no matter what, så älskar vi varandra.
Jag älskar er!

RSS 2.0