på ålderdomshemmet

Hej allihoppa.
Jag hoppades att ni skulle börja uppdatera mycket mera så jag slapp sitta och skriva trettio inlägg i månaden på den här bloggen. Men alla verkar ju lite tröga så jag får väl göra det iallfall.
Tänkte bara säga att jag vill att den här bloggen ska leva kvar tills vi vinner alla priser i världen och blir lika kända som typ Britney spears och alla dom dära kändisarna pågrund av att vi är så bra bloggare. Och jag hoppas verkligen att de tinte är bara är jag som vill det, vilket jag förmodar att det heller inte är. Men jag tycker iallfall att våran blog gär skitbra, och den ska finnas kvar när vi sitter på åldersdomshemmet tillsammans och dricker kaffe och äter korv.
jag har redan planerat allt.
Men innan dess ska jag ha gjort massa saker, t.ex. flyttat till Gränna med hanna.
Nu tänker jag gå och glädja mig över mitt lyckade spanskaprov!
Hoppas ni bloggar snart!
Puss/ En korv som heter anna.

inspelning....

hej! som alla säkert vet så hade vi ju inspelning idag....jobbigt men kuligt! bara så himla irriterand med alla sexor och femmor som rör sig hela tiden..... haha! dom flesta slutade ju runt halv tre i dag men tärnonrna va tvugna att stanna kvar i 40 minuter till! men vi hade det trevligt! efteråt gick jag, Hanna och Julia till bussen och jag känner nu att vi va rätt flummiga... Julia va jättesmart och kom på att man kunde dela upp ordet badminton i tre ord: bad-min-ton. Hanna kom på att bojsenbär, eller hur man nu stavar det var björnbär och hallon.. jaaaaaaaaaaa.................... vi gick i alla fall till donken och drack vatten, där träffade vi Tove och hennes pappa också! trevligt trevligt! sen vid bussen så blev det ännu mera flumm men jag vet inte riktigt vad vi skrattade åt så jag kan inte riktigt berätta.... eller jo! det började med att det kom en gubbe springandes med en påse i handen vilket såg väldigt roligt ut... sen minns jag inte mer....! ja, nu sitter  jag i alla fall hemma och funderar på att slå upp matteboken... en tanke jag helst vill glömma... men men... "life is hard"
kyss o farväl
/Hedda

Jag igen:)

Heej skulle bara fråga vilka vill följa med oss och tälta någon helg:P
Det blir troligtsvis inte av men ändå:P
Okej:P
Vilka?
Jag skriver upp här alla som vill:)
Simon
Anna
Hanna
Elle Kari
Patricia
Johanna
Tove
Julia
Maria
Camilla

10 personer:)
Inga fler?

Heej:)

Jag har inte skrivit här på länge nu:)
Jag förstår om killarna (och några av tjejerna) i våran klass inte förstår sig på hur internet fungerar, eller att dom helt enkelt inte är datakunniga, MEN snälla skriv någon gång.
Ni som aldrig har skrivit.. Hur tänker ni.
Ni måste känna er typ helt utanför klassen och ni känner ju inte den dära gemensamma känslan.
Däremot så ÄR ni INTE utanför klassen! INGEN ÄR DET!
Fattat!
Hur ni än känner det så är ni inte det!
We will stand by you if you fail, but not if you don't want to :)
Hehe
Nu till mer roliga saker!
JAg har lagat/gjort vaniljglass:D
Jag smakade av Smeten/Krämen/Såsen som är innan man fryser den och den är faan lika god som sebbes och markus var. DUKTIGT GJORT AV MIG! (med det menade jag att eran glass var god:P)

Hehe
Nu ska jag avsluta det här inlägget och säga...... HEJ DÅ MASKORVISAR!

indien

Hej älskade MONGON!
gud vad jag är glad idag. Jag kan inte riktigt beskriva mitt humör. jag typ hoppar av glädje. FÖR jAG HAR EN NY HEMLIS!!!!!!
jag har förresten fått ett "sugmärke" på halsen som ser helt sjukt ut. Det är inte ett sugmärke utan ett märkligt fenomen som uppstod under min träning igår.
idag har jag,camilla,hanna och julia haft det underbart, bara så ni vet.
Det finns lite bättre beskrivning på min och klaras blogg: horsehaters
Nu ska jag gå och vara glad!
hejdå


Heej korvisar!

känner att vår fina blogg håller på att dö ut.....;( så får det INTE vara! den här bloggen ska leva kvar tills vi är minst 99 år! så nu, innan det är försent så måste vi börja uppdatera!
idag var det en helt vanlig dag och inget speciellt hände. kände att det var galet länge sen jag hade musik eftersom jag var sjuk i torsdags och fredags! så det var 4 veckor eller nåt, jag orkar inte riktigt räkna! efter skolan gick jag, Simme ochElliwz till donken och köpte GLASS! gud så underbart!
ja, nu sitter jag hemma i mitt vackra rum! håller nämligen på att måla om, men det går inte så bra! golvet är täckt med tidningar och färgburkar och även en stege! alla mina grejer ligger utanför mitt rum i en JÄTTE hög så det tar 10 min varje gång jag ska leta fram nåt jag behöver! men allt beror på mig... jag är väldigt seg när det gäller att måla... hehe!
ne, nu ska vi tydligen äta! gud så gott!
ha det bra i morn!!!
/Heddowich

Life's good but something's missing.

Jag mår bra. Jag trivs OK. Jag har bra kompisar, skola och lärare. Allt är ''bra''.

Men inget blir någonsin toppen

Jag kan skratta hur mycket som helst, le så att käken gör ont;

Men jag är aldrig hel här.

Det är i sverige som jag hör hemma. Hos släkten, kompisarna.
Hos ER.




Jag känner för att skriva ett långta brev till er, och skicka lite bilder. Om ni vill altså. Vilken address ska jag skicka till, i sånt fall ?


Pussar Blanca.

ingen rubrik

KORV!
Då var det dags för änu ett inlägg av mig här på våran döda maskorvsblogg.
Idag har jag gjort mycket kul! Jag har.. egentligen inte gjort någonting. tränat lite.. aa typ.
egentlige var det här bara ett inlägg för att återuppliva bloggen. Så ni får väl nöja er med lite bilder från idag istället!





Jag tycker att den sista bilden är finast. Då ber alla förutom jag, Axel, Tom och Johan ber en bordsbön som får Anna sträng och Lotta att börja gråta. Typiskt dom

PUUUUSSS

Tänk vad livet är underbart!!

jag tror inte att jag behöver säga mer....


Plugg plugg plugg och åter plugg

Hej!
Jag har tråkigt så jag tänkte att ingen kan ju göra en lika glad som att skriva ett inlägg på vår älskade blogg.
Här i Dalarna skiner solen om ni ville veta ;) Och jag sitter inne och försöker skriva någonting vettigt om Gambias matkultur. Haha, det går inte så bra. Så nu har jag bestämt mig för att idag får det bli en sån här dag då jag sitter utomhus och pluggar SO. Det behövs, tro mig! Det behövs också att jag skriver på min Svenska novell och att jag räknar lite matte så att jag förstår något och att jag läser lite Spanska eftersom att vi har prov i det snart och att jag kollar igenom Musikteorin. Herregud! Jag känner mig lite smått stressad. Vilket är viktigast att bli klart med? All världens mat? 

Vilket tråkigt inlägg det här blev. Men men, thats life.
Puss och Kram!



glad påsk korvar!

heej :)
jag kom på att det var typ hundra år sen jag skrev i den här bloggen sist!
hoppas att ni mår bra allihopa, det gör jag iaf. idag har jag varit med familjen i romme, mkt trevligt förutom att snön var typ halvsmält ;) och nu är vi hemma hos min mormor och har det trevligt.
precis som alla andra har jag typ glömt bort att plugga. så nu sitter jag här och ska skriva två sidor hemkunskap tills nästa vecka...plus alla himla prov som vi har, jag orkar inte!
men nu ska vi inte vara negativa...det är påsk!
så var glada korvbarn.
koooooorv!
puss <3


Camiljönten is back on track

Hej korwz!
jag är ju så duktig så jag har också struntat i att göra mina läxor så nu är jag lite stressad...
sen så märkte jag igår att jag hade tagit religionboken istället för samhälle!!!
Fyfaaan va smart jag är! Det där med att satsa på so den här terminen går inte så bra för mig.
Sen ska jag skriva all världens mat, vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag chansar!!
Jag har inte gjort så mycket på mitt lov, i lördags tränade jag småbarn och så hoppade jag på en airtruck(när jag egentligen skulle träna barnen, dem undrarde vell va jag höll på med egentligen, men vem gör inte det?), det var kul:D Sen så var jag lite i stan med Hanna i tisdags! Det var så trevlig så, vi satt vid katarina kyrka och glassade, fast vi hade inga skedar så vi åt med kartonggrejet som var runt glassen ;) Sen gick jag och klippte mig så nu är mitt hår jättekort!! Tänkte färga det blont men jag hade inte råd:(
Sen så har jag inte gjort så mycket mer faktiskt. somnat. sovit. drömt. vaknat. Haha jag hade en jätterolig dröm men ingen kommer fatta den så jag skriver inte den här...
Om någon känner för att göra något så är det bara att slå ett pling för jag har skittråkigt!
Puss<3

PÅSK

Hej!
Är det inte i dag som man förr i tiden hade jättetråkigt på? Eller hur var det?
Nu är jag på landet i Dalarna och har det tråkigt. Jag får köra på samma stil som Maria och plugga ihjäl mig nu i slutet. Varför skjuter man alltid upp plugg tills det inte går längre?! Åhh, jag blir så irriterad på mig själv! Men men, nu är det bara att köra på och försöka att göra det bästa utav situationen. Så just nu sitter jag och skriver på min All Världens Mat text. Det går inte så bra, jag har bara kommit en halv sida. Wohooo!! Men jag ska allt ha skrivit enochenhalv sida innan jag slutar skriva i dag! Och då har jag ju bara enochenhalv sida kvar att skriva! Det känns så positivt.
Imorgon är det Påskafton och då ska jag allt leta påskägg,äta godis, äta påskmat och handla jeans. Så är det med det.
I Onsdag så hade jag en jättemysig dag. Jag, Hanna och Julia var nämligen på Skansen! Det var så mysigt så, vi fick se björnungarna! Hihi. Efter en dag på skansen så åkte vi in till Gamla Stan, satte oss på ett Café och åt glass =) Senare så var Julia tvungen att åka hem men mitt och Hanns äventyr fortsatte. Vi gick till slottet och gick runt det 6 gånger! Haha, det var faktiskt roligt =)! Sen sov jag hos Hanna och vi åt B&J och såg på Gosskören! Ovanligt va?
Ja ni nu ska jag allt skriva om Gambias matkultur ha det bäst och GLADPÅSK på er!!
Puss


PÅSKLOV:D

Heej alla vänner och alla som jag känner:) och andra me för den delen, hahaxD

Hoppas ni alla har ett bra lov:)
Min fina onsdagskväll spenderar jag i mitt kök och vid min dator och fixar bildspel och innehållsförteckning till All Världens Mat! Belive it or not men jag har verkligen varit sämst på att plugga de här veckorna:s så nu får jag spurta på slutet ist, suck!
Vad har alla gjort idag då?
Jag har städat mitt rum och flyttat upp igen:) så innat blir det första natten på månader i min egna säng:) Igår var jag och shoppa med en kär vän och sen hade vi myskväll hemma hos en annan kär vän:)
Min kompis försökte dra ut mig på bio ikväll men jag kände att jag var tvungen att vara hemma, var trött och så hamna jag här, så så kan det gå:p
Nu ska jag inte skriva så mycket mer förutom att jag längtar till imorgon!Då får jag äta min efterlängtade franska mocca tårta!ska bli smaskens!:D
Imorgon är det nämligen en speciell dag, varför får ni lista ut själva!:)

kram kram

All världens mat

Heeej!
Nu är det Hedda och Matilda som skriver. Vi ska strax laga All världens mat grejset, det ska bli spännande och se vad det slutar. Denna dag har spenderas på följande sätt:
1.Först kom Hedda hem till Matilda och vi skrev en inköpslista till vad vi skulle handla till AVM.
2. Vi åkte till Gullmarsplan och gick med varsin Chai Latte i handen till MNO outlet som var stängt.
3. Vi fortsatte vårt äventyr till Sickla köpkvarter, där vi inhandlade lite nya kläder.
4. Vi åkte till ICA i Årsta och köpte mat. Väldans mycket mat blev det.
5. Nu sitter vi här!

Nu ska vi som sagt var laga maten, äta maten, skriva vår text och sedan så ska vi ha det mysigt för Hedda sover här i natt. Och i morgon kommer våra kompanjoner Ellinor och Nathalie hit och vi ska bjuda dom på en riktig Gambiansk middag och ha det roligt!

Puss&Karm, Kyss&Farväl, TjingTjong!

farväl

två inlägg på raken, med tre dagars mellanrum. inte dåligt.
Måste bara säga att imorgon åker jag till mormor, Min bästavän Mobilo lämnas hemma, så jag är inte kontaktbar.
och nu kommer ett personligt meddelsnde till Matilda Kalström-

Förlåt att jag inte ringde dig som jag sa att jag skulle  göra, men jag har för tillfället tappat bort min kära mobil, så jag får ringa när jag kommer hem istället. Jag lovar på min grav att du ska få en fin present när jag kommer hem!
Saknar dej redan!

sådär, jag har förresten märkt att det är jätte praktiskt att lämna personliga meddelanden här på maskorvar, för då vet man att dom blir lästa!
nu ska jag gå och sova. höhö, måse ju trots allt orka irra runt helt ensam på arlanda imorgon.

PUUUUSSSSS
Anna

jag gråter (nästan)

Hej hopp!
asså jag måste bara börja med att klaga lite! JAG SPYR NÄSTAN LITE PÅ OSS! vi måste bli bättre på att blogga. Vi vann ju liksom nåt pris för veckans blogg? Vi har ju som mål att vinna 100 priser till, right? och då måste man skriva mera! man kommer ju ingenvart på att bara sitta och häcka!

Nu ska jag vara positiv och berätta att praoen slutar imorgon (för er som inte visste det). Jag gråter av blotta tanken på att lämna mina underbara barn själva! Nej, fy. Jag måse sluta göra mig själv ledsen. Men jag satsar hundra spänn på att jag kommer gråta som en galning imorgon.





Japp, där har ni två fräsiga bilder på några av de mest underbara barnen i hela världen.

och vinnaren är....

yeeeeeeeeeeeeees, VI VANN! Det var ju då jag som nominerade oss till tävlingen såklart ;) Haha.
Nejmen helt seriöst, hur bra är vi inte om vi vann av ca 70 nomineringar? YEAAAAAAAAAAH! Fan vad jag älskar oss. I vårt och torrt.
Förresten, min prao är underbar. Och våra handledare..... mmmmmm! Ber gud om att de inte läser detta. Höhö.
Jag berättar mer sen, nu måste jag dra mig till bussen. Pussssssssss
Johanna

Onödigt inlägg

Hej Korvar!
Nu ska jag snart gå hemmifrån om typ 10 minuter. Börjar klockan 9! Jag praoar ju på ett Hunddagis och det är så roligt så =) Jag vill inte att proaen ska ta slut! Eller jo det vill jag. Men när vi kommer tillbaka till skolan så kommer vi att vara helt bombarderade utav läxor,prov och en massa annat! Men men. Thats life.

Haha, visst är det lite roligt att bloggen har blivit utsedd till veckans blogg?
Näe ni nu måste jag gå.
Puss och Kram
Ha det bra!


RSS 2.0