GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR HANNA!

Nu är det julafton om bara några minuter och jag kom på att jag inte har skrivit i den här bloggen på hur länge som helst så jag fick ett ryck och var tvungen att göra det!
Imorgon är det jualfton. Inom en halvtimme är det julafton. Så himla härligt. Och vi får en snö med jul, det kan inte bli bättre. Vad har alla önskat sig i julklapp? Jag har önskat mig lila kuddar, lackleggins, örhängen, tuggummi och lostbox5. Mysbart!

Gud vad jag saknar er! Stört mycket.
Nu har vi ju bara en termin kvar tillsammans. En termin av 12. Det är helt stöööört. Men nu ska vi inte tänka på det. Vi ska njuta av att vi faktiskt har en underbar termin kvar tillsammans som kommer bli den bästa terminen i våra liv haha!
GOD JUL MASKORVAR! HA DET UNDERBART!
Hanna <3<3<3


I wish you a merry merry xmas...

And a happy new year!
Hahah, men ville bara höra hur det är med alla, vad ni gör denna ju osv... Och för er som är hemma sista veckan, så kommer jag förbi några dagar, vill träffa så många som möjligt :)
Förresten så är Anna's idé toppen, hoppas att jag can make it! Om inte får vi ha något liknande, tycker jag, i vår eller ngt.
LOVE YAA'S.

!%:!)

Heej alla underbara människor!
Nu sitter vi några stycken här i biblioteket och har det tråkigt fast ändå rätt kul!
Snart ska vi ha konsert och det kommer att gå bra =)
Nej nu ska vi byta om!
PUUUUUUUUUUUUUUSSSS

torrelitorka

HEJ ALLA ÄSNAKFNJKEJKNJK :D
Jag måste bara säga att jag, elle och my har en idé!
PRECIS EFTER JULLOVET SKA VI HA VÄRSTA RÖJARMASKERADEN FÖR 9M!!!! VI KAN HYRA EN LOKAL OCH LEKA HELA NATTEN! ALKOHOLFRITT, KORVIGT, FKAJNF! och det bästa är att ALLA ska vara UTKLÄDDA! :D  
vad sägs om det!?
och blanca, du får självklart komma! eller, du SKA komma :D
KORV

RSS 2.0