stockholm marathon

hej maskorvar!
Idag är det stockholm marathon! WIHOW!
Tänkte även göra lite reklam för mitt "en trevlig vårkonsert"-album på facebook där jag har laddat upp många bilder från vårkonserterna ;)
Titta och njut!

BTW;

...BTW; jag la in lite nya bilder på min blogg och eftersom jag inte har bloggat i min blogg i över en månad så fick ni en liten påminnelse :)

-blissyhearts.blogg.se...

Blanca här.

X o x o x x

VÅRKONSERT

Ännu en lyckad konsert, i morgon har vi vår 3 sista vårkonsert :(
Men nu ska ni få höra något roligt som hände idag, i sopran stämman så fanns det ett hål emellan gradängerna och jag tänkte på alla stackars klackar som kankse skulle ramla ner där så jag sa till Elisabeth, det är ett hål här emellan gradängerna, och Elisabeth far iväg, sen kommer hon springandes och säger, jag hämtar en skyffel och jag ba va? men då hade hon redan sprungit iväg. Sen kommer hon och 2 hjälpföräldrar med en sopkvast och en papperskorg och jag säger Elisabeth jag sa det är ett hål mellan gradängerna och hon säger, jag trodde du sa ål!!!
Så hon tror att vi skulle stå helt stilla om det var en ål eller orm runt våra fötter hahah hon är alldeles lik lilla Elisabeth.
Sen säger hon, jag tyckte så synd om er som stod med den kring benen så jag fick panik. HAHA xD
 
godnatt korvar, puss

Torsday

Heeej hallå !

Läs mitt inlägg snälla för det är rätt intressant :)

Visste ni att det är 9 veckor - 2 dagar tills jag kommer ?! AAHHHHH !

Nu tänker jag berätta lite om min vecka. På måndag när jag öppnade mitt skol skåp hittade jag en påse med en ask i. I asken låg ett silver halsband med ett hjärta på. Tre diamant-likande pärlor på. Inget brev eller något.
I två dagar gick jag då runt helt ovetande om vem som gett det till mig! Mina kompisar verkade alla veta vem som gav det till mig men berättade zero när jag frågade! Fett frustrerande! Sen igår fick jag reda på vem det var, finally. Jag kan berätta historian om honom en annan gång för den är väldigt komplexx XD

Haha. Idag sista lektionen gick jag och min science- klass till BK. Kul kul :)  och igår hade vi kortare skola dag så jag och Grace ( kompis från skolan...) åkte in till stan. Dvs, efter att ha missat bussen två gånger! Den vägrade att stanna för oss, säkert!!! ;) I staden Hamilton provade vi på klänningar... ohh, such deliciouss dresses ! i helgen tar jag med my mummie in för hon sa att hon kan köpa en åt mig, som en sommar klänning tills när vi kommer hem. Naaajs säger jag; för inte har man råd med en 150 dollars klänning själv! 

Jag har tänkt lite på vad jag ska sjunga in med i Järla... Uti Vår Hage tänkte jag. Förresten, komme ni ihåg namnet på den där sången som vi sjöng i Järla, den gick typ '' Sov, somna mitt barn, sov och dröm hur månen doftar'', blablabla. Kommer ni ihåg? Jag tror det var så den gick iaff ! :P BTW; jag får följa med till ITALY ! Weooowww! Så jag kommer hem till SWE, och en vecka senare åker vi till Venedig. Naaaaaaaaaaajsss!


Det här var ett långt inlägg men det är ju kul om ni kan ha en aning om vad som händer mej här . Längtar alltid lika mycket efter er!


Puss & kramisar älsklingar!

Rubrik

Postat av: Simme

fick vi verkligen säga det?

2009-05-23 @ 23:44:51
URL: http://simmesimon.blogg.se/

Postat av: Martina

Nej, Men vi har inte sagt nått.. Bara Patricia så det är henne Markus och Sebbe kommer döda på måndag, inte oss! ^^

2009-05-24 @ 07:09:12
URL: http://diefortheglamstyle.blogg.se/
 
Postat av: Matilda

Nämen vad har nio haft för er egentligen?! Det låter ganska 8:ma-aktigt.

2009-05-24 @ 09:57:37
 
Postat av: annabanana

STRULADE MARKUS OCH SEBBE!? VÅRAN ÖNSKNING SLOG IN xD

2009-05-24 @ 13:57:27
URL: http://annaistheman.blogg.se/
 
Postat av: Simme

Japp:D

2009-05-24 @ 16:22:40
URL: http://simmesimon.blogg.se/
 
Postat av: Markus

Vafan man är väl säker på sin sexualitet xD

2009-05-24 @ 19:46:00
 
Postat av: Elle

rasmus gjorde väl inget illa patricia.

2009-05-24 @ 20:37:01
URL: http://petitesugarpie.blogg.se/
 
Postat av: Martina

Vilken sexualitet är du säker på Markus? Bisexualiteten? ;P

Förlåt men du bjöd faktiskt på den! ^^

2009-05-24 @ 20:52:02
URL: http://diefortheglamstyle.blogg.se/

Postat av: p

jaha fick vi inte säga de :P hehe upps

2009-05-24 @ 22:00:47
 
Postat av: Simme

Ja markus är en MAN! en fullblodad sådan:P

2009-05-24 @ 23:04:04
URL: http://simmesimon.blogg.se/

Vilken härlig diskussion va! ;) (Vi tänkte att ifall nån hade missat den..)

I heard of a girl

Nu har jag gjort en presonlig blogg för er som är intresserade! Den heter blyertshjarta.blogg.se och är sådär lagom poetisk och klagande tycker jag. Eller inte.

/Elle

internprao

tjaaa! julia nilsson och camilla maartmann is in tha haaaooouuuuusssseehh!
nu är det en liten flicka här och frågar efter en soptunna. trassh caaan. hon är dryg, säger david. DAVIIID!
nu vill en människa ha en smakis.
smakis. vilken smak? eeh...äpple. en äpple. julia, hämta växel. tack! jag tänker favorisera alla som vill ha en äppelsmakis. detta var camillas och en liten fyras ord under ca två minuter.
nu kommer det fler små barn, och camilla är så hjälpsam så.
ja. nu har ni idrott. ni ska ha baseball, sa birgitta iaf. träffa bollen korvar!
jaa.
Vi har blivit bästa vänner med massa femmor!!!!!!!
trevligt.
puss!

TÄLTIIIIIIS

NU FINNS BILDERNA FRÅN TÄLTNINGEN PÅ FACEBOOK!!! NI FÅR TAGGA ER SJÄLVA FÖR JAG HINNER INTE NU- MÅSTE GÖRA EEEEENGELSKA. PUSS PUSS/ ELLE

TÄLTNINGEN

SPÄNNANDE! hihi, det var väl kul, lite mycket regn, lite mycket kåthet och lite mycket korv. Jag tyckte allt var hanterbart utom RASMUS va fan var det?? Hur kan någon i den här klassen vara så jävla dum i huvudet och ens säga var vi var? orkar inte..
Men men, alla som inte var där: Först kommer vi fram och det regnar men vi tog oss bort till ängen eller en fotollsplan var det, där så satte vi upp en stor pressening och tälten halvt under, på marken la vi en annan pressening och den hade vi att sitta på :). Ja sen vet ja inte vad som hände vi var där nere i några timmar och sen gick ni upp till markus landställe och åt korv, sen gick vi ner och lekte lite mer fram till kanske tio, sen skulle Anna hem och vi följde med henne till bussen oc så kom rasmus men han är inte ens värd att nämna så det hoppar vi över. När Anna hade åkt hem så kom vi tillbaka till tälten och där hade vi lämnat Moltas och Moa och när vi kommer fram så hittar vi, ett kondom papper, kalsonger och en BH, utöver det hör man prassel och små stön från tältet!!!!!! Men som ur var så skojade dom, men Johanna, Elle och Markus + någon gick på det, de var kul. 
Sen kom alla andra men dom gick inte på det lika kraftigt, men sen så lekte vi typ konka och lite så där, vet inte vad som hände utom att Moa och sebbe hade lite kul. och MARKUS OCG SEBBE STRULADE, SOM ÄR SÅ SÖTA.
Vet faktiskt inget mer, puss på er korva

DENTJUGOANDRAMAJTJUGOHUNDRANIO

Hejsan!
haha, spännande detaljer om tältningen ;) nu blir jag minsann lite nyfiken! Ni verkar i allfall ha haft roligt och det är kul!

Igår när ni hade ert lilla äventyr så hade jag mitt egna lilla äventyr. Jag och systeryster gick upp vid halv 6 och sentraskade vi ner till en bondgård som ligger här i nägheten till vårt hus. Och vet ni vad vi gjorde? Vallade kor!  Dom skulle till en fäbovall som ligger 2,5 mil härifrån och det tog 8 timmar! Jag gick 8 timmar i sträck och sista milen var det uppförsbacke!! Visserligen blev jag erbjuden att rida men dom där hästarna som var med är så jäkla stora och jag ramlar bara av när jag sitter på en häst så jag skippade det.
Haha, nu fick ni allt reda på vad jag har gjort. Ja ni, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
Imorgon så har jag tänkt mig att jag ska studera! Mäta PH-värdet i en sjö, here I come! Eller SO:n ska ju också bli klar! Jag hinner, ingen tid att stressa jag har en hel dag på mig!
Åh just det. Nu måste jag framföra ett personligt meddelande till ANNA; Jag har glömt mobilen i stan och jag läste på din blogg att du har försökt ringa mig. Jag ringer dig imorgon!
Ja nu ni ser jag att det här inlägget blev lite småkonstigt, men vad ska man förvänta sig?
Nämen gud nu ska jag allt sluta.
Puss på er!


detaljerna

Hm, detaljer om tältningen.... Ja, jag kan räkna upp lite nyckelord så får ni själva fantisera fram tills på måndag!
Regn, kaos, korv, gitarr, musik, sång, kallt, blött, glatt, surt, godis, cykeltur, barfota, sovsäckar, sjukt snygg tältuppsättning, sanning eller konka, strul, mys, stripdans, pms-utbrott, sömnbrist, hunger, kortleken, colaflaskor, kåthet. Mjaaa, ungefär så tror jag. Det var bra det, hoppas att nästa tältning blir torrare. Pössss.


DETALJER

Kom igen nu! alla detaljer om tältningen för oss som inte var med!

fråga

tar någon med sig kamera till campingen?

grattis korve

ååååååh jag är så otroligt stolt över oss.
Vi har lyckats hålla en blogg vid liv i ett helt år, är det inte otroligt? Vi har klarat oss igenom finanskriser, krig, svält, bloggtorkor, plugg, bråk, konserter och allt som kan tänkas stå i våran väg!
Jag tycker vi ger oss själva världens största applåd, för det är vi lungt värda!
Nu när vi har klarat  ett år ska vi väl kunna klara 10 år? Vilka är på att göra maskorvar till den största bloggen i sverige!? xD
GRAAATTIIIS BLOGGEEEE
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Grattis

GRATTIS MASKORVAR!!!!!!
Ses imorrn:)


Glöm inte!

Hej alla som kollar på maskorvar om lilla tältningen!
Det är massor som frågar när vi ska åka imorn.... Om det är 14.48 elr 12.48, och det är 12.48 vi ska åka så det är samling vid brödförsäljningen 12.30... Och kom inte försent!
Grattis bloggen på årsdage BTW!!!!

Lilla klasspappan (enligt några xD)

febertält

Hej allihopa!!! Grattis korvbloggen och grattis till skaparen hihiihihihi. Iallafall har jag FEBER. Inte så mycket nu men i morse hade jag 38 grader och nu 37.5 typ. Så jag vet inte om jag kan vara med och tälta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men det hoppas jag verkligen så jag ska packa allt och så iallafall. Nu ska jag gå och vila så att kjag blir frisk.

puss/Ellle

We'll drive you crazy!

För det första grattis bloggen!

För det andra.. När skulle vi ses imorgon..? Var det nått speciellt man skulle ha med sig..? (Förutom tält då, det har jag med mig.. Nån får hjälpa mig att bära för 6-manna tält är tunga..;)

//Martina

grattis bloggen 1 år!

GRATTIS BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tycker alla borde gratta med ett inlägg faktiskt. Vi ses i morgon korvar! <3

PAATTEE

hihi, idag fyller bloggen 1 år gratttiisss :)

blubb, idag ska jag lekmed johanna eller andreas :/ och sofia står och sminkar sig, vi ska handla mat! TILL TÄLTNINGEN! xD

korv


hola

Hej, nu är jag hemma hos patricia och hon har sin "vän" här.  Vet inte riktigt när jag ska gå hem... men blir väl någon gång i alla fall... ;)

/ Sofia


DO IT!

Jag vill ha reda på dolda sanningar så nu MÅSTE alla göra den här! Det är lag!

How to do it, Shuffle your ITunes, WMP or whatever, answer the questions  and don't cheat!


If Your life was on a movie, what soundtrack should the movie have?


Opening Credits:
HIM - Killing Loneliness


Waking Up:
The Killers - Somebody Told Me

First Day At School:
L.A Guns - Sex Action
(Oookej)

Falling In Love:
Mötley Crüe - Beauty
(Fan jag kommer bli kär i en knarkare..)

Losing Virginity:
W.A.S.P. - Wild Child
(Allvarligt talat youtuba den så fattar ni varför det är kul..)


Fight Song:
Negative - Giving Up!
(Det var ju uppmuntrande..)

Breaking Up:
Sweet - Daydream

Prom:
ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight)

Life:
Loud 'N' Nasty - Nasty Girls
(Ska hela mitt liv bli sexfixerat?!)

Mental Breakdown:
Backyard Babies - Nomadic

Driving:
KISS - Calling Dr. Love

Depression:
The Poodles - Night Of Passion

Partying:
Melody Club - Golden Day

Happy dance:
The Ark - Joy Surrender
(Jag håller just nu att dö av skratt.. Det där är världens mest deprimerande låt! ^^)

Betrayal:
Alice Cooper - Wake The Dead

Regretting:
The 69 Eyes - Crashing High

Long night alone:
System Of A Down - Old School Hollywood

Flashback:
Ted Gärdestad - Jag Vill Ha En Egen Måne

Getting Back Together:
Cinderella - Shake Me
(Sexfixerat? Svar: Ja.)

Wedding:
Queen - Somebody To Love
(Naaw!)

Birth of Child:
Europe - The Final Countdown
(XD)

Final Battle:
Moto Boy - Beat Heart

Death Scene:
Europe - The Final Countdown
(Igen? Här kommer ett till.. XD)

Funeral Song:
AC/DC - T.N.T.
(Hell Yeah!)

End Credits:
Naked - Shelter

//Martina


den fina korvdesignen är åter på plats!

Nu har jag fixat designen efter lite pillirill. Nöjda??
Och snälla. Döda mig inte för idag. Jag älskar ju er allesammans. Bara inte de flestas åsikter just idag.
Puss,
Elle Kari:)

korvskinn med gosigt mos

HALLÅ NAJS MED TÄLTNINGEN JU!
Det blir ju skitbra. Synd att det inte funkar för så många, men vi ska ju tälta snart igen!
Jag tänkte på en sak... är det någon som har Ipodhögtalare? Det skulle ju vara sjukt nice att ha på dagarna, på kvällarna kör vi ju såklart korvorkester. Blöbb.

Jag dööör!

Hur snällt är det att  ge oss ett matteprov att plugga till när betygen ändå är satta?, eller hur snällt är det att ge oss en no fördjupning att skriva på sisådär 1 vecka? snacka om människoplågeri eller nåt=)
ja jag säger då det....
  

Tältasinge

Jag har ett tält, ett problem löst.
Jag får tydligen INTE tälta om vi inte är nära några vuxna som kan komma om några 16 åringar kommer och huggger oss med kniv (Lixom vad kan föräldrarna göra åt det??)
Det finns ett ställe vid sjön där jag bor där det är en äng mitt i skogen (eller ja inte mitt i), en kilometer från mitt hus typ.
Där var det ganska fint (jag kollade idag) men då vill min mamma komma och kolla till oss en gång per kväll typ:(
Men hon sa att hon kunde göra det på bestämd tid så..... men ja... det är iaf ett alternativ.
Och elle's föräldrar kunde väl kanske vara i närheten av björnö med båten??
fast ett problem med björnö är att det ända vattnet är hav.. och det är nog ganska så kallt:S
Men vi får helt enkelt se........


tältning!

Hej!
Har vi hittat något bra ställe som vi kan vara på när vi ska tälta? Det känns som att vi borde bestämma oss nu lixom. och nu när vår tältning redan är lite problematisk så tänkte jag göra den ännu mer problematisk. Mitt tält är på landet. Så där har vi fyra sovplatser mindre.
Nu vet ni det,
Puss

tältiiiiiiiis korve

Okej, flickor och pojkar.
Synd det där med Markus land, men det är väl inte 100% att det inte funkar? Och det är ju ganska förståeligt, det är ju ganska mycket ansvar att ha 20 galna 15-åringar i två dygn... Det som blir svårt med att vara någon annanstans är att vi faktiskt måste ha en förälder med oss, det funkar inte annars eftersom det är många som inte får åka då. MEN, finns det någon med överdrivet stor tomt? :) Men ååååååååååååååååååååååh, nu blev jag deppig, jag ville ju att det här skulle funka! :( Men vi fixar't. Puss.

Körv!

Okej ska vi ta björnö annars då??

Nu kräks jag lite....

Asså jag blir så sjuk arg på mina föräldrar!!!!
Nu har mina föräldrar ändrat sig och ska tydligen prata mer med mig om lilla tältningen :( så det är inte säkert att v kan va där...
Men om det inte går måste vi ju vara ngn annan stans...
Men alltså ni som bestämmer det här (typ simon och johanna) kom på ngt annat ställe så läng så får jag "återkomma".... Men mamma säger att dom vet efter helgen... ´
Men som sagt kan ni ju komma på ngt så länge....

//markus

tultis 2:P

Nyaste infon:
Personer:
Simon
Anna
Hanna
Elle Kari
Patricia
Johanna
Tove
Julia
Sebbe
Joar
Markus
Moltas
Martina
Sofia
Moa
Matilda
Elin
Ellinor
Caroline
Tältpersoner:
Martina (4pers)
Joar (5pers)
Patricia (3pers)
Matilda (4pers)
Elle-k (4pers)
:) vi har 20 tältplatser, och vi är nitton personer;)

Jag/Vi behöver:
Ca:5 engånsgrillar
Alla ska ha med sig en stor (1.5liters) petflaska så ni inte behöver gå upp til markus hus och fylla med vatten så ofta;)
Någon som har en pressening??
Första hjälpen kit

Jag har utsett mig själv och johanna som ledare och vissa hemliga personer kan hjälpa till och bestämma;)
Samling: 14:40 slussen. (Bussen går vid en tid som jag inte kommer säga eftersom om ni inte är i slussen 14:40 kanske ni inte hinner till bussen) (buss 434 är den man åker men jag vet inte var man går av, så om ni åker själva senare så får ni fråga markus) När vi kommer fram och har satt upp tältn kommer jag säga några regler så ingen dör OKEJ??!?!?!?!?!?!?! Bra;)

HEJ DÅ!

tältis

hejsan jag (patricia) och johanna r suttit och skrivit lista för vad som man behöver ta med sig på tältningen här kommer den:
Sovsäck
(tält)
2 middagar
1 lunch
2 frukostar
badkläder
kläder efter väder (tänk på natten)
lekmateriel
(gitarr)
kudde, filtar
handduk
hugienartiklar ;)
haaa det bäst i helgen korvar

Utvisning av elever

"Tre ensamma barn utvisas till Kongo" är rubriken på Nacka Värmdöpostens framsida detta nummer. Migrationsverket har avslagit deras överklagan av utvisning till det Kongo de en gång flytt från och där pappan som oppositionell mot regimen är försvunnen. Gå gärna in på NVP och läs hela artikeln.


En av dessa pojkar är min elev. Det känns outhärdligt att denna fina pojke, så vaken och intresserad och en sådan sympatisk person ska bli skickad till ett liv där hans liv står på spel, tortyr och förföljelse likaså. Eleverna på Fisksätraskolan är mycket upprörda och har snabbt engagerat sig i fallet när detta blivit känt. Många har erfarenheter av flykt och förföljelse och likaså erfarenhet av väntan på beslut från Migrationsverket, avslag och överklagan.


En namninsamling mot utvisningsbeslutet är redan påbörjad sedan i onsdags och den nybildade ungdomsföreningen "True Colours" har tagit initiativ till en manifestation på Fisksätraskolans skolgård nu på måndag klockan 17. De skickar bud till övriga högstadieskolor i Nacka och hoppas på att många ska stödja manifestationen genom att delta. Pressen är kallad och tanken är att kunna visa på att Nackas ungdomar (och vuxna) genom sitt deltagande ska visa hur inhumant det är att skicka ut tre ensamma barn till Kongo.



Hälsningar Annika Hellström (Elle Karis mamma)




maskorvar 1 år!

Hej allihopa! kollade lite i bloggen och märkte att det första inlägget gjordes den 21 maj 2008! det betyder att våran kära maskorvar snart fyller 1 år! det tycker jag verkligen måste firas!
ja.. åter till musikhistorian!
/Hedda


[email protected]

ADDA MEJ!



hohohooho

Hej nu sitter jag i trappan och väntar på att musiken ska börja.  Patricia,johanna, Anna och simon sitter också här. De diskuterar klassens lilla tältning. De pratar om ganska mycket annat också. 

Idag ska jag plugga, musikhistoria, matte och svenska (eller jag ska bara klippa ut lite) men ändå :P
 Hejdå // Sofia

Vart ska vi va!

Tjo alla glada som ska tälta!
Nu e klockan halv elva och jag är trött som en apa i en trorktumlare och MÅSTE sova!
Men jag har lyckats övertala mina "päron" så vi kan tälta på mitt landställe xD Men nu är det ett litet probem till... Det finns inte så många ställen som vi kan tälta på som vi kan tända en läger eld... För det måste vi väl ha... Och sen får det ju inte vara för långt mellan där vi är och där min familj e! För om det skulle hända ngt (och det brukar det göra i den klass) så är det ju bra om dom inte e för långt bort... Och sen var det ganska många som ville att det skulle ligga ganska nära vattnet... Men om man får gå 2 min elr ngt så kanske det inte gör så mkt... 
Men kom med synpunkter så blir de säkert bra! 
Sov gott små korvar!

//Markus 


RÖSTA

Snällasnällasnälla, kan alla i klassen rösta på mig här som månadens blogg?
Skulle bli jätteglad då!!!

pusss/Elle

Måndagkväll!

Heej kära klass:D

Kände att jag inte skirvit något här på ett tag....så gör det nu även om jag inte har nåt att skriva om:p
Idag har jag tränat tennis:Ddet gick finfint fast min tränare var lite jobbig och gjorde så man fick springa som en galning:S Åhh vad kul det kommer bli på Björnö, synd bara att jag nyss upptäckte att jag inte kan följa med!HAHA, NOT!! ska iväg med familjen då!suck:S men får väl med en annan gång!:(
Och åhh vad kul att blanca kommer tillbaka efter sommarn:D:D
Är det någon mer som typ inte pallar med plugg?Jag höll på att bryta ihop idag typ, jag fick sååå ont i huvudet!Ibland känns det bara som man inte orkar bry sig!Vad spelar det för roll om man inte får toppbetyg på ett prov liksom, egentligen? Nä nu ska jag sluta filosofera:p Haha ska duscha och sen tänker jag sova för jag är SÅÅÅÅÅ trött!!
Godnatt och ha det bäst mina kära:)

Määria:)

Jipppey

Äntligen har jag fått brev från vår älskade BLANCA!!!
Hon skickade med jätte mycket bilder på hennes kompisar och henne de var jätte fina allihop :)
Sen är det ett brev också, jag tar med mig i morgon, vi får hitta en minut så alla får höra.
SES I MORGON ÄLSKAR ER
 xxx P

hfeijorwpe

okej, veeeeeem har ändrat designen?? det var ju fint men lite girly haha.
pusss

Den 12 Agusti 2009

AGUSTI. JA. 

Den tolfte...

... SÅ LANDAR JAG I STOCKHOLM!

Päronen gav efter FINALLY ;)

FATTAR NI? Jag ska flytta hem! AHHHHHHHHHHHHH.

Jag vet att Hanna och Simme redan vet via facebook men men ;) Ni andra är säkert förvånade.










OWWW MYEEEE GAWSHH .




pooorrr

Heeeeej alla glada!
Nu är det Hanna, Patricia och Simon som sitter och skriver.
Vi är hemma hos Hanna och har det jättetrevligt :)
Vi har kollat på pinguporr, men Patricia tyckte att det sög för hon tycker inte om porr lika mycket som Simon
PUSS!

Simme och patten skriver:D

heej det är mest jag som skriver (Simme) eftersom pattan sitter och läser men nu är jag här, simon sitter och smsar, kanske med sin älskling Maliv VS :) ;)
hihi jag och simon har ätit och varit ute med mina hundar, just nu har vi inte mycket att göra men vi får väl hitta på något.
Vi ska äta upp patricia!!!!!!
Nej ndet ska vi inte....
Vad ska vi göra nu? vad ska vi göra nu?? Vaaaaad ska vi göra nu? Vad gör vi nu??:O
Heeeeje då!!!!

Tääääältning!

Okej ny info!!!!

Personer:
Simon
Anna
Hanna
Elle Kari
Patricia
Johanna
Tove
Julia
Maria
Camilla
Sebbe
Joar
Markus
Moltas
Martina
Sofia
Moa
Matilda
Elin
Tältpersoner:
Martina (4pers)
Joar (5pers)
Patricia (3pers)
Matilda (4pers)
Elle-k (4pers)
totalt: 20:D vi är 19 :D
Mat: Jag tycker Korv/Kycklingkorv med bröd första kvällen till middag och andra och tredje dagen respektive morgonen så får man ha med sig egen mat, vatten finns.
Dag: 21/05 - 23/05
Plats: Björnö
Samlingsplats: Slussen kl 12:20 på trosdag den 21:a
Annat info: Man får komma senare på torsdagen, alternativt en annan dag. Färskvatten, Badstrand, Baja Maja och (Kanske grillplats) finns nära stället där vi ska tälta.
karta över björnö:

Så vi behöver mer tält och bestämma vilka som ska ta med vissa saker men annars är vi klara att åka den 21:a :D
Ha det bra underbara klass!

UTLÅST!

Hej!
Vet ni? Jag är utelåst ! !Woho! ahhh!! jag är så irriterad! Och mamma och pappa kommer inte hem förrens om 1 timme, så jag kommer behöva sitta i trapphuset i 1 timme!!!! Förstår ni?! 
Hela jag skriker efter att få duscha av mig och lägga mig i soffan. Men det mest irriterande är att soffan är ungefär bara 10 meter ifrån mig men det är en dum dörr emellan!! Åh , fy flämt! I allfall så sitter jag nu och pluggar musikhistoria, i trapphuset. Och som grädde på moset, säger man så? iallfall så har vi haft orientering! Fy flämt! Förlåt Hanna och Milla jag tror jag förstörde lite för er. Men Camilla du har mitt löfte om chocklad och Cola !
När nu ska jag läsa alla bloggar ihela världen och sen får jag se om min hjärna skickar signaler till resten uatv kroppen att plugga musikhistoria. 
 

Sanningen om Lost.

http://channels.msn.se/serier/default.asp?cat=nemi&count=4&date=20090321

Visst håller vi alla med? ^^

Utkast: Höhöhö, NU ...

Höhöhö, NU NI! Nu ska vi återuppliva bloggen tycker jag. Yepp.
Jag älskar min klass. Först och främst för att:
Vi är knäppa i huvudet
Vi aldrig kan hålla tyst
Folk hatar oss
Vi är så olika
Vi har så bra sammanhållning
Vi beter oss som om vi vore 5 år. Högst.
Vi alltid hittar anledningar till att leka seg kola.
Vi älskar varandra
Och därför älskar skolan
Vi sjunger var vi än går

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hejsan! ja, jag tvingade alla som satt vid mitt bord att skriva ett inlägg.....................=)
men tänk vad ba det har gått för masiskorvar idag! säkert 10 inlägg eller nåt...
sitter just nu och pluggar musik historia.. men jag kände mig väldans dum när jag va tvungen och googla på instrumental musik... varför använder Daniel så komplicerade ord för??? haha!  nu vet jag faktikt vad det betyder ... okej, jag visste innan också men det e Hedda vi pratar om här.... jag menar, härom dan så ritade jag lite på min lägenhet och Markus konstaterade att mitt badrum typ va 1 kvadratmeter stort.... hehe...
det här inlägget va mest till för att återuppliva världens bästa blogg... så nu va det gjort!
kyss o farväl!

Your blood like ice. One look, could kill. My pain, your thrill.

Hedda var väldigt bestämd när hon talade om att alla som satt vid samma bord som henne skulle skriva ett inlägg på maskorvar. När Hedda sa det hade jag just stått i det där jävla köket i typ 1.5 timmar och mina händer hade långsamt blöts upp av dom ångande vattenpärlorna och ätredskapen (Poetiskt va?)

Jag sitter just nu och lyssnar på.. Googla rubriken.

Pluggat lite musikhistoria.. Kollat lite på magnus betner klipp..

Vilket ointressant inlägg va? Ska jag slänga till med nått rikrigt oväntat? Överanvänder jag frågetecken?




Det där var inte oväntat va? Bra låt iallafall.. (Ja, jag kan hela texten utantill..)

//Martina

PS

Internet hatar mig.. Här är en länk till videon.

http://www.dailymotion.com/video/x26m0y_skid-row-youth-gone-wild_music

DS

Täältning

Kommer fatta mig kortfattat.
Det här är de som ska med och tälta:
Simon
Anna
Hanna
Elle Kari
Patricia
Johanna
Tove
Julia
Maria
Camilla
Sebbe
Joar
Markus
Moltas
Martina
Sofia
Moa

(Killarna tvingar vi;))
Vad sägs som björnö?? Länk: http://www.skargardsstiftelsen.se/?id=3944&cid=&Tab_ID=3504
Verkar bra tycker jag:D
Någon som har gratis sms som vill lixom typ skicka till alla: "Hej:D Du följer med och tältar va? Isåfall, kan du bidra med tält? Det står lite mer på maskorvar"
Typ
När? Någon som har ideér?

EDIT:
Nu bestämmer jag lite,
Dag: Tor 21-05-09 - Lör 23-05-09
Plats: Björnö
Personer: (Det står där uppe!)
Personer som tar med tält: Martina (Fler behövs! KONSENTRERA ER!!!)
Korvar: Maskorvar.blogg.se

MOAMOAMOA

Hej! Jag har inte skrivit här på en evighet!
Vet inte vad jag ska skriva heller för den delen. Livet är spännande. och kasst. och underbart.
förvirrande.
Men jag älskar min klass och jag älskar Magnus "Jag är cool Jag är snygg Jag är bajskorv" .
Du är fantastisk magnus.
Puss
/M

opps

glömde I*n hihi där har hon också varit och lekt


simon och patricia raporterar

har moa haft kul med D****s?? JAAA
har moa haft kul med F*****K?? JAAA
har moa haft kul med G****v?? JAA
bara de senaste 3 vackorn ;) hon har tur hon ;) hihi

Darrlingss :)

Hallow :)

Jag skickade mitt brev till patte Patricia, hehh, har ni fått det än? 

Puss .

xo

LOOKBOOK

197577_namnlst-001_37409948
Lägger in en bild också så det inte blir så booring


Heej korvar! Känns som att det var lite för länge sedan jag skrev här så jag gör det nuuu.
på onsdag har vi lasagneprov och jag har inte övat!!! måste göra det imorgon, kunde inte idag för jag hade inget hemma:(
jag har inte så mycket att skriva faktiskt men ni kan ju läsa min blogg om ni vill och om ni är jättesupersnälla kan ni bli medlemmar på lookbook.nu!! ni behöver bara gå in en gång och hypa mig ! iallafall måste man ha en  "invite code" som ngn ska ge en och jag ger alla er som läser min. den är MODCLOTH

SÅ SNÄLLA BLI MEDLEMMAR. NÄR NI HAR BLIVIT DET, SÖK PÅ ELLE KARLSSON, DÅ KOMMER JAG UPP. KLICKA DÅ PÅ BILDEN OCH HYPA ALLA MINA LOOKS! NI KOMMER FATTA HUR MAN GÖR NÄR NI ÄR INNE. PUSS OCH TACK PÅ FÖRHAND!!!


//ELLE KARI

Vi kommer bara vara barn en gång

Hej korvar!
Hade ni det bra igår på Valborg?
Jag träffade lite gamla kompisar som jag inte har sett sen vi började 4:an så det var jätteskojsigt ;)
Sen ryckte jag in och lekte Maria Ungdom när vi träffade några ungdomar som hade druckit lite för mycket. Det är rätt hemskt. Att  ungdomar dricker så pass mycket att dom inte vet var dom är och knappt kan stå. Vad får man ut av det egentligen? Varför kan vi inte bara tillåta oss själva att  vara barn? Vi kommer ha tid med att dricka och vara vuxna för resten utav livet men barn kommer vi bara vara en gång.
Ja där fick ni en liten utläggning från mitt håll.
Nu sitter jag och väntar på att Hedda, Nathalie och Ellinor ska komma hem till mig. Vi ska nämligen ha picknick på Djurgården idag! Mysigt. Dom ska sova hos mig och enligt en tradition så ska det bli tacos till middag. Mums!
Nu måste jag allt gå och fixa till mig lite, jag har inte klätt på mig än och dom är snart här.
Puss på er och ta hand om er!


RSS 2.0