korv med mos

Hej korvar!
vet ni, jag har lovat mig själv att blogga här en gång i veckan. Bara för att den här bloggen inte ska dö helt och hållet.
Jag sitter och försöker planera en någorlunda normal sommar. Det känns lite småfel att sitta en kväll med 22- och blogga om sommaren. Jag kommer inte ihåg sist jag såg ett grässtrå typ... Men vill ni veta vad jag ska göra i sommar? Ja, det vill ni. Jag ska nog till Canada med mamma och Linnea, jobba lite på dellan, åka till mormor och vara hemma lite. Helt okej sommar jaow.
Jag tror jag ska kolla på Harryp nu. He's fucking awesome.
korv

tråkig ironi

Jag måste bara klämma ur mig att jag tycker det är en aning ironiskt att jag kommer hem från andrasidanjordklotet efter ca 3 år, längtande efter er, och blir sedan tvungen att flytta till en stad 6 timmar bort där det bor en grupp lantisar som alla har känt varandra hela livet. Och så är jag tillbaka på ruta ett, undrar hur ni mår och vad jag missar. Skulle ju nästan kunna skratta.
Hoppas ni mår toppen... Hoppas era val går bra och hoppas ni ler så mycket som möjligt. It's good for you.

Sp utland/ Sp språk????

hej korvar!
fan det härgymnasievalet tar död på mig...vet inte alls  vad jag ska välja! var på södra Latin nu på eftermiddagen och det var så sjuk bra!! skolan verkade helt underbar, alla elever var också helt underbara och ja, allt var bara jättebra! så nu fick jag en massa beslutsångest!
blä på det.
spenderade lite tid i forum idag med Matilda, Joar och Sofia. vi pluggade lite och hade det trevligt=)
ja, nu ska jag fördjupa mig inom NO , det ser jag framemot..
ha det bäst<333

yeaah

jag håller med föregående talare. bloggen är död! men det tycker jag att vi borde göra något åt. själv tänker jag skriva minst ett inlägg i veckan- vem är på?
för er som undrar kan jag iallafall säga att det kommer att bli en 9m- maskerad. Jag, Anna och Myre ska planera SNARAST- jää. nu ska jag vara satsig på so:n.
puss Elle ♥


något år har elever brutit benet och då blir man ju kvar däruppe.

korrvaaarrr.. bloggen är död.
nu har vi SO och diskuterar Romme, guuuuud vad kuuuul.
"Det är 300 lärare och 5 elever som vill åka med" - citat av Magnuuuuuusssssss.
haha.
det var roligt.
han sa fel! han menade ju tvärtom, liksom. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
jag är trött.

nu vill mange att vi ska vara tysta. det är vi inte...
hejdååå!

I sommar

Jag tycker faktiskt vi ska kampa på Öland i sommar. Joar brukar ju ändå åka dit (sommarställe?) och jag bor 10 min ifrån så jag kom på att det är ju priiima! Vem som vill tycker jag; med en massa KÖRV och skratt och sommarsommarsommaaaaar.
/blanca

IDROTTSGALAN 2010 - VI ÄR BÄST!

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT! IDROTTSGALAN 10!
Jag har just kollat på svt play på oss när vi sjunger. Det är ju så jävla grymt. Det känns så konstigt att 9m stå där och sjunga med ERIK HASSLE! Asså jag dör!

VILLE BARA SÄGA ATT VI ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN OCH VI ÄGDE FAN HELA GLOBEN! DET HÄR ÄR DET BÄSTA JAG HAR GJORT I HELA MITT LIV!
YOU CAN'T ALWAYS GET WHAT YOU WANT!
ÄLSKAR ER STÖÖÖRT!


Ni var såååå duktiga!

-På galan! Jag bara log och pekade och skrattade när jag såg er, blev smått chockad när jag såg er! Och syrran tappade hakan och trodde jag ljög när jag sa ¨DET ÄR MIN KLASS!¨
MWAH på era söta små kinder.

mais grande

CIAO!
hur mår ni alla!? jag mår PRIMA RÅTTA! I natt kom jag hem från Brasilien så jag är lite trött.. Nu tänker jag liva upp den här bloggen med att berätta vad jag har gjort på mitt jullov.
Första två veckorna hyrde vi ett hus av en tjej på Itaparica (en ö utanför cpsalvador). Det var underbart och jag skaffade mej HUR MÅNGA brazilian- amigos som helst!
ÅH! jag måste bara berätta om nyår! det var det absolut bästa i mitt liv! Vi var på nyårsfest hos våran granne som var asrik. det var packat med folk och alla var underbara! asså nej, det är obeskrivligt.. och i brasilien är det tradition att på tolvslaget ska alla invånarna befinna sig på närmaste strand. och så ska man samtidigt hoppa över sju vågor. sen ska man gå runt och önska alla människor gott nytt år. och eftersom jag och min familj var de enda vita människorna på hela ön blev vi ganska anfallna av galna brasilienare och tanter som skulle krama oss och ja... ÅH!
sen åkte vi till rio som jag nu är lite kär i. vi bodde på copacabana, så när man vaknade varje morgon åt man frukost på balkongen med utsikt över hela copa! och ja.. det var bara UNDERBART.



Bilderna är tagna från google eftersom jag inte har laddat in bilderna på datorn än. men precis så där såg det ut.

!

Denna Blogg Är Död.

RSS 2.0