fk me

En bajsråtta kör med medelfart korv/timme. Hur långt kör bilen på cphori minuter?

Rätt svar vinner en digital cphori

miao

jag har en tatuering!


Sipihori.

HEEEEEEEEJ.
Korvar, vi har typ bara två månader kvar tillsammans!
Pusse <3

hola amigos!

ANNAA THE MAAN IS IN THA HOUUSE! och jag är fetmataggad! Idag har jag jobbat, från nio till två. Kortispass helt enkelt. Och det var världens sötaste killar som började jobba hos oss idag. GULLE. En hade en tatuering där det stod "one love" på armen. Jag lovar att jag är hans "one love". Nej det är jag vrkligen inte. Jag är ensamvarg forever!

Idag ska jag vara hemma och vara deprimerad. Nej jag ska fan inte vara deprimerad. Jag är så trött på att vara ute hela tiden, så nu är det dags för en hemmasittarlördag. I för sig ska halva världen vara här (grannmiddag). jag HATAR grannmiddag. "Jaha Anna, hur går det i skolan då?" "Hur gammal är du nu igen?" "Hur går det med basketen?". I skolan går det bra, varför skulle det inte göra det? Det här är sextiotredje gången du frågar mig hur gammal jag är. Och jag slutade på basket för 1½ år sedan. Dessutom intresserar det dig inte det minsta vad jag gör på min fritid.

Så blir det alltid på våra grannmiddagar. Jag sitter utmobbad, arg och deprimerad i ett hörn och är tvungen att kallprata tills jag spyr. Nej. Fyfan vad jag hatar kallprat.
Nu ska jag dö lite! hejdå


vi ska måla heddas hus på hennes vägg

Heej!
Nu är det Hedda och Matilda som skriver, för er vetenskaps kännedom. Vi äter massor med godis, det är gott.
Dagen började med att Hedda lärde små barn att åka skridskor medans Matilda sakta men säkert började röra sig ut mot Gustavsberg. Det är ett fint ställe, om man hittar dit. Det ligger lixom gömt i skogen, mitt ute i ingenstans. Sen när Matilda väl anlänt gick vi och köpte godis i världens bästa godisaffär. Sen gick vi hem och åt kötbullar och makaroner. Hedda är fett dålig på att koka vatten medans Matilda är hur bra som helst på att steka köttbullar... Hrmmm.
Sen tog vi en promenad och pratade. Sen kom vi hem och åt ännu mer godis och drack té.
Ikväll får vi pizza till middag, YEES! Sen blir det melodifestivalen för hela slanten!

Puss på er!

el barrio de un árbol

Gud korvs, jag började tänka på en grej precis. kommer ni ihåg One tree hill som vi tittade på varenda engelskalektion i  hela sjuan!? asså åh herre cpskadade dampråtta vad jag saknar det! Tänk vad allt var lätt på den tiden... och vi hade fortfarande tre år kvar tillsammans. Och åh, vad det var underbart! och korve, jag är verkligen en korv!


<3

Hej nu är det Sofia här. Just nu sitter jag och lyssnar på musik samt leker runt på facebook. Jag har även nyss målat naglarna, genomskinliga ;) satte även på ett rött hjärta på en tumme. haha :)
Nu är det cirka 11 veckor kvar tills vi slutar skolan.. jag vill inte sluta. Jag vill inte lämna er, min underbara klass! Jag älskar er och hoppas att vi fortsätter att hålla kontakten när vi börjar gymnasiet. VI FÅR INTE GLÖMMA VARANDRA! inte för att jag tror att vi gör det. Men det får vi helt enkelt inte göra!
PUSS PÅ ER MINA UNDERBARA VÄNNER!

aa

Hej älsklingar!
Hur är erat sportlov? Hitills har mitt varit helt okej, men efter idag blir det nog bättre. För idag har jag härliga planer och det kommer bli naaajs.
Gud vad jag inte vet vad jag ska skriva. Jag har ingen imaginidad kvar, jag börjar bli gammal typ.

Det är lite snöigt ute, det var verkligen orginellt. Det har ju inte alls varit konstant snö i 2 och en halv månad. Sen den 15e december faktiskt. Eller den fjortonde. Men snö är ju härligt. Jag gillar snöbollskrig och nedputtningar. MOAHAHAHA.

Gud vad jag är otag. Ring om ni är hemma och har tråkigt. Då sitter vi i samma båt.
Härligt inlägg det här blev, verkligus. Men korv är gott och så är det bara.

HAAAAAI

HAAAAI IN THE HOUSE, hur mås det?! Allas sportlov bra?
Jag ville komma upp till holmen med stockar på (STOCKHOLM; HAHAHAHAAHA) men jag går i skolan nu! fattar ni att kalmar måste ha lovet en vecka innan er för att separera mig från er? ;)
Känns sjukt att jag inte har träffat mestadels av er sedan 5 månader tillbaka. STÖRT HESMKT JOBBIGT :O
KRAMIIIIII & PUSSILISSI

RSS 2.0