mission impossible

Vem tar med sig diskmedel? You know what i'm talking about!

EAKLJNÄENFJMLOWJMÄFLOjW

FATTA, IDAG ÅKER VI TILL ITALIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vaikk'on toista syltä!!!!

YO MASKOOOORVS!
jag måste bara börja med att säga att jag aldrig har varit med om en galnare konsert i hela mit tliv (tror jag). Jag dör av skratt *skrattar*.
För er losers som inte var med idag missae något utöver det vanliga. Vi sjöng nämligen för KRONPRINSESSAN VICTORIA!!!!! först sjöng vi lite perkkäle-låtar och då tabba någon sig så jag började asgarva (tyst så ingen hörde).
Sen kom vickan och då började alla SKRIKA. Vi sjöng sommarpsalm för henne, åh vad hon måste ha känt sig smickrad. Efter det skrek jag till :SHIT VAD COOOOOOOLT! då började hon fnissa lite kungligt.
Efter en kort bussresa till tcentralen begav vi oss till tunnelbanan. När vi kom ner på perrongen skedde ett märkligt fenomen, alla började sjunga sommarpsalm mitt i trängseln bland alla arga och stressade stockholmare.  det var väl konstigt? jag har aldrig någonsin varit med om att våran klass har börjat sjunga på en offentlig plats förut.
När tunnelbanan kom gick vi alla på sjungandes. När vi anlände till gamla stan skapade vi något slags lucia tåg där hedda var lucia. Folk skrattade och tog kort på oss. Vilka kändisar vi är, vi borde skapa ett kändisteam på facebook.

Nu kände jag att det här inlägget blev väldigt långt, tråkigt och ointressant. Men det får ni leva med, för vi vill ju ha denna kväll förevigad på våran älskade blogg.
Ha det brao, älskar er alla


just kidding

Jag skojade faktiskt bara i mitt tidigare inlägg. Vi ska faktiskt vara så snälla så i italien. Vi är snälla och lydiga barn.
Det vet faktiskt alla vuxna på turkliden om.

ett utdrag ut korvbladet, fredag den 28e augusti

På söndag smäller det. Den trettionde augusti tvåtusennio iklockan 19:50 intar turklidens maskorvar Italien utan nåd.

"Den lilla byn Lignano vid italiens norra kust utrymdes idag på alla invånare efter larm om att en svensk grupp bestående av 50 musiknördar/korvälskare ska beräknas ankomma vid åttatiden på söndagskvällen.  Invånarna är mycket oroade och flera våldsbrott har inträffat under dagen. Tusentals människor samlades idag vid markusplatsen för att protestera mot beslutet om att motta ungdomarna. Korvälskarna ska beräknas stanna i en vecka, men invånarna hoppas på att deras vistelse blir kortare.
"Vi har aldrig varit så här rädda" Säger en Italiensk kvinna till pressen."


Hur ska detta gå?
Läs fortsättningen i nästa veckas korvbladet.
dam dam dam

Italuj

Jag kan updatera för er att där vi ska vara i italien är det minst 19 grader och max 28, Ca 24 grader i vattnet :D
Typ kallast i italien men det är varmt ändå ;)
:D

FÄRGGLATT

MASKORVAR!! GLÖM NU INTE FÄRGGLADA KLÄDER!!!!!!!!!! DE SOM TROR ATT DE KOMMER ATT SITTA LÄNGST NER DVS DE LÄNGSTA KAN JU TÄNKA PÅ UNDERKROPPEN OCKSÅ!! PUSS KORVAR <33

Ska vi...

Köra KOBINGO ?

Ja är fucking lycklig :D

Jag är fan en lycklig flicka
Jag går i världens bästa klass
Vi ska till Italien om mindre än en vecka
Jag har dom finaste vännerna i hela världen
Tiden kanske inte läker alla sår, men den hjälper till att gå vidare
Saker börjar så småning om att reda ut sig
Jag har fan fått mitt liv tillbaka!!

Första dagen.

Sista året.

Let's make it the best.

SYND FÖR ER

HAHA, synd för er som inte har facebook! Ni kommer inte få se bilderna från i onsdags.

BLANCA <3333

HEEEEEEEJ!
Nu sitter jag här med BLANCA LINDER!!!!! 
HEJ ALLA :D:D:D:D
Vi mår jättebra, såklart och längtar efter er.( speciellt blancaaaaa)
Imorgon får vi hålla tummarna för att det går bra för blanca på sångprovet!
Ses på måndag.
Puss och kram

// Hanna och Blanca


=)

Hej på er!
hur mås det? jag mår hur bra som helst, jobbar hela denna vecka och det är så himla roligt! i dag har jag jobbat med Carro och Camilla, vi hade det hur kul som helst, Camilla höll en liten konsert för mig medans jag åt (väldigt vackert;)!) och Carro hade det tråkigt och satt o läste.... så seriösa va vi! de va nämligen väldigt tomt på folk, några gamla tanter som drack kaffe och några barn som åt glass, inte mer.... men somsagt, vi hade det kul i alla fall!
nu sitter jag här och äter vaniljglass med varma hallon mmmm.....! och såg precis att jag fått en mejl från Daniel där han frågar om de e nån som vill sjunga på östersjöfestivalen den 29:de, självklart säller man upp=)<3
men vi ses om en vecka<33
kyss o farväl
Hedda

<3

EN VECKA KVAR!!
NU KÖR VI SISTA ÅRET TILLSAMMANS.

ÄLSKAR ER ALLA FRÅN ERAN PATTE ;)

Allas favvo The Ark/Negative/CRASHDÏET/Mötley Crüe/Harry Potter/Whatever som går att dyrka -freaket skriver ett inlägg..

Känn sarkasmen i rubriken! ;)
Det är alltså Martina som skriver..  Nu till den stora frågan vad har jag gjort i sommar..?

1. Varit uttråkad

2. Varit på midsommarfest mitt ute i ingenstans.. Kollat på 500 fulla ungdomar som går på samma fest (Kl var 7 på kvällen ALLA var fulla och ALLA skulle på samma fest..)

3. Vart på allsång! :D

4. Varit en dag på P&L och Kollat på Backyard Babies, Volbeat och Mötley Crüe!! (Första länken leder till låten Fuck of and die, Andra till låten We, Mötley-länken leder till Powerballaden Home Sweet Home)
Har man mig på Facebook så vet man att jag tyckte att alla band gjorde skitbra ifrån sig. (Speciellt Mötly Crüe eftersom dom är bäst ;D) Man vet också att jag stog På andra raden i mitten när Mötley började spela och att jag har tagit i Tommy Lee.. (Tommy Hoppar ner från scenen med en vodka flaska i högsta hugg skriker oh fuck, dricker ur flaskan och skickar sen ut den till publiken. Dom står nära honom delas upp i tre skaror 1) Dom som kastar sig efter flaskan som Tommy Lee druckit ur 2) Dom som kastar sig efter Tommy Lee. 3) Dom som försöker göra båda delarna och misslyckas)


 Kickstart my Heart! (Kolla in det snygga svarta draperiet som faller ner i början..)


Konstigt nog överlevde min hörsel dom vackra allskriken till Girls Girls Girl och Wild Side som jag och killen jag stog brevid stämde in till tillsammans och dagen slutade lyckligt! ^^

5. Varit uttråkad.


8. Blivit ivägsläpad till skogen + varit uttråkad i två veckor.

9. Gått på Harry Potter!! ("JAG GRÅTER INTE ALLS!!" ) + Gått från Harry Potter fan till Draco Malfoy fan! ^^ ("Men det ÄR ju SYND om Draco!")

10. Varit ensam i stockholm.. Woho när man äntligen kommer hem är ingen annan hemma..

11. blivit ivägsläpad till skogen IGEN.. (Min pappa har fantasi när det gäller att bestämma semester ställe..)

12. Varit på Carros flyttfest.. (Älta är ociviliserat, deras sista buss går halv elva!!)

Listan tog slut här..Summering, Jag skulle ha haft en jättebra sommar om jag inte spenderade en månad utan kompisar.. Jag tänker INTE följa med på "semsester med familjen" nästa år.. (Det sa jag förra året också..)

Have it great until school begins! (NIAN; LÄXOR; PROV; BETYG; MOHAHA)

/Martina

(Ja jag hade för mycket fritid när jag skrev den här listan..)

HI

I AHEMMA

HELA LIVET ÄR ETT DISCO!!

Kände att jag, självaste skaparen av denna lilla blogg inte har skrivit på alldeles förlänge!! Nu gör jag det iallafall tralalallalaaa. Kan ju meddela att jag är ganska oseriös och trött haha. JAG LÄNGTAR TILL ITALIEN. Nu vet ni!!!!!!! Iallafall, en liten lägesuppdatering kanske passar bra. idag kom jag hem från en veckas seglats ute på de stora haven! Okej, inte stora haven kanske men iallafall stockholms skärgård. Vi var på Träskö/Storö första natten, sen åkte vi til stora nassa skärgård där vi var på två olika öar och sedan var vi på sandhamn! Innan jag seglade var jag på konfaläger och konfade mig och så. Det var underbart men hemsk sorgligt när det slutade. Innan dess var jag i greeekland som var underbart!! Därimellan har jag umgåtts med kompisar och såå. Här framöver kan jag berätta att imorgon tänkte jag umgås med lajsabajsa och sen ska vi åka till köpenhamn ett par dagar och sen ska jag nog bara vara hemmaaaaaaaa(tänk hemmareklamsmelodin) och träffa kompisar och så! Tja, efter det börjar väl skolan och jag är SÅHÄR otaggad med allt som har med ekliden att göra med stora undantag för alla MASKORVAR och miskorvar och ITAAAAAAALIEEEEEEN!!!!! Faktiskt och visst måste vi göra sanning av alla våra planeeer, som diskmedel, blonderingar och vaxxxxx...... hahah *blink* Nejmen nu spyr jag snart på hela livet var ett disco för jag har lyssnat på den 15 gånger irad nuuuuu! Något annat jag har gjort många gånger är att läsa harrypotterblöckerna som de flesta veeet. Nu är jag uppe i ett oroendeveckande högt antal ( som att jag inte var det innan?!) Men jaja, någon töntstämpel måste väl alla få looov att ha!!! I övrigt kan jag tala om att jag faktiskt väldigt konstigt nog är iallafall ganska så brun i undantag av min näsa som är, heheh rööd. iallafall ganska. Sen har jag växt cirkus 5 centimeter under sommaren och jag är knallblond igen. Nu tänkte jag avsluta detta ganska egocentriska och osammanhängande inlägg med att säga tack och adjö och att jsg SAKNAR ER!!!!!!!!


Pusskramskumbanan/ Elle Kari(bajs)

Gullbranna!!

Heeej alla maskorvar!!

Jag håller med Anna lite faktiskt, vi suger på att uppdatera vår älskade blogg!men jag älskar er alla ändå;)
Nu har vi nyss kommit hem från Gullbranna, säger bara det att där missa ni något för det ÄGDE!!! Vi var med i en sandslottstävling och vi vann!XD Gissa vad vi gjorde!? Vi grävde ner mig i sanden, hahaha!En av Camillas galna idéer som vanligt!:p Nemen vi hade det hur kul som, helst och vi träffa många nya fina vänner:)
Nu sitter jag hemma men imorgon drar jag igen och sen när jag kommer hem får jag besök igen! Men nu ses vi snart alla korvar!!Det är både superskoj och tråkigt, pallar inte skolan riktigt än faktiskt:s men men, sånt e livet! Jag ska typ sova snart har inte så mycket intressant att komma med, hehe!

puss på er alla!!!<33

Question ?

...Jag undrar vilka i klassen som sjunger alt 1 stämman ? Bara undrar, för jag behöver lära mig några av italien sångerna.


Tre dagar kvar nu.

B <3

1O dagar för er , 9 dagar för mej!

CA 216 timmar tills jag lyfter från Nya Zeeland. Det är inte mycket!



/BLANCIS

RSS 2.0