you remember?


Elle Kariiiiii is writing

HEY KÖÖRVS! Ni ska veta att jag saknar er, även fast det bara har gått en dag på lovet! sjukt alltså, hur ska det gå när vi börjar gymnasie?? huh, vill inte ens tänka på det... Idag har jag iallafall fikat med my på café 60 i måånga timmar och smidit planer inför halloween, blir nog sjukt najs! Vad har ni gjort?? Föresten skulle jag vilja be alla maskorvar om en fet tjänst som är enkel att utföra! Nämligen att rösta på mig som veckans blogg här!! Jag är nr 5 och heter fashionoodles (tönt jag vet) Hoppas att ni gör det nu allihopa, skulle vara dögulligt och snällt!! ♥ Nu ska jag supa mig full på te tror jag. Pussssss

I WILL SING OF GOD'S MERCY

Heeej!
Nu har vi bild, de är rätt tråkigt! Men men. Om ni inte vet så har vi just haft ett hemskt SO prov. Usch å fy å blä säger jag bara! Det var inge kul!!! Men nu slutar vi om 10 minuter typ... och sen är det LOV!! Det ska bli skööönt.
Igår tog jag fram italien mappen och började titta på noterna vi fick däär, herregud jag fick ont i magen!!! Jag vill tillbaka!!ITALIEN ITALIEN ITALIEN. Nu vet ni.
Näe, nu ska jag börja plocka undan mitt helt vita papper och lägga tillbaka en blyertspenna.
Puss<3

...

Jag måste plugga NO nu!


mask orvar

På vårat klassfoto på facebook finns det nu 550 kommentarer.
Ni maskorvar är dom stördaste, undebaraste, bästa, skönaste, roligaste, korvigaste, mest musikaliska korvarna jag någonsin träffat.
älskar er allihop, även fast ni är galna hela bunten.


fejhfmnxdowehjfn

- Jag saknar er så att jag dör, jag vill bara gråta och skratta på samma gång för att det är helt sjukt att jag måste bo 6 timmar ifrån er och jag kommer inte uppleva en till underbar konsert med er, ingen mer lucia, ingen mer galenskap i klassrummet och det ÄR FÖR J*VLIGT!

tydligen så måste man skriva rubrik.

hej på er!<3
sitter just nu och försöker plugga, det har gått ganska bra faktiskt=) har hunnit med en del!
i dag har jag( förutom att jag har pluggat) varit skridskotränare för världens underbaraste ungar! dom är så söta! sen när vi var klara kommer nästan alla fram och kramar om en och säger HEJ DÅ! åååååå man blir nästan lite kär i allihopa! så säger dom såna där lite små roliga saker såsom: "vet du.. jag fyllde år i måndags..." eller "vet du... min storasyster går i trean" eller nåt annat lite roligt som man verkligen vill höra<<3 
ja nu vet ni vad jag spenderar mina lördagar på!
sen har jag faktiskt fått erbjudande om jobb! jag och min kompis Elin ska kanske få vara skridskotränare i nån annan konståkningsklubb(kmr inte ihåg vad den hette..) inne i stan! det skulle va kul! men får se om jag hinner...
ja, igår spenderades kvällen framför idol med en massa godis och världens bästa lillasyster, det va skoj! och i morn blir det av att jobba på delselius=) kuligt det med!
ha det bäst!
KRAM!


Pluggat bild :P

Idag har jag suttit hemma i min ensamhet, och gissa vad lilla störda Tove har gjort??
Jag har pluggad bild :D
Jag blev så grymt taggad at handmålningarna så jag var tvungen att tjuvstarta lite ;)
De här va i alla fall vad jag lyckades åstakomma :)

Pussan Hejsan //Tove<3

Lite roliga bilder :)


 // Sofia <33

BLUBB.

BLUBB, igen

HI

HEJ hörrni! Ni ska bara veta hur mycket jag saknar er här ifrån Kalmar.
Nu undrar jag vilka som är lediga på höstlovet ?
På måndagen kan jag träffas med er om ni vill det; hör gärna av er .


Puss puss puss pusss
Blanca

s o s l

Nej, kära maskorvar. Vi kommer tydligen inte ha någon sexualkunskap. För vi lär oss ändå säger magnus.
Vi kör på syror och baser istället.
BLI GRAVIDA SÅ KOMMER MAGNUS ÅNGRA ATT VI INTE HADE SEXUALKUNKSAP!


FLASHBACK

Haha, jag fick just en flashback! Italien, kväll, skratt... och sen BAJS . HUNDBAJS ! Överallt! Och nej, inte bara under johannas skor. Balkongen. golvet. golvet utanför rummet. PÅ BLANCAS(min) KJOL . Yes, everywhere.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
GARV.

Snälla

Byt headern.

Sthlm, our lovely city!

Tjoo!

Nu är det minsann tisdag den 6 oktober och idag har vi övat med Ale å alla, det var ju sjukt nice om jag får säga det själv! Sen drog jag å julia hem till henne på den lilla moppen;) Väl hemma hos henne så färgade vi mitt åhr, haha xD fast det blev inte så mörkt som jag hoppats , blev mer som en toning så kanske färgar på det imorgon igen;) Men det var kul, tack för hjälpen Julia, du var grym;)<3 Nu sitter jag hemma i mitt rum och försöker förstå mig på swebus hemsida för att boka bussbiljett till Jönköping , för on friday will I leave Stockholm, our lovely city dadumdumdaradardium......haha;) Sen ska jag snart sova, jag lider verkligen av sämnbrist!hehe:p See ya tomorrow!;)

puss å kram <3

NYSATTACKER!

Hejsan , nu är jag hemma hos Hedda, hon pluggar jag leker med datorn!! Och sitter och nyser,  skit irriterande! Ska DESPERATA HEMMAFRUAR I KVÄLL KLOCKAN 21.00.
Det blir kul :)

PUSS //SOFIA <3


Mythbusters

Heej!
Nu sitter vi och har vår absoluta sista jobb- MYTHBUSTERS lektion. AAAAAAAAAAAAAAAAH. Jag blir glad av bara tanken!
Nu ska vi äta lunch. Hanna skrattar. hejsan/hanna.
Det var onödigt.
puss

anna está escribendo

Hej maskorvar!
Tänkte bara att jag måste tillägna simon flodvåg några små rader.
han fyller ju år idag, och det måste ju framgå tydligt i bloggisen.
GRATTIS SIMME!
Ti amo! haha

RSS 2.0