tass tass mjau

Jag blev inspirerad av simons inlägg så nu tänker jag också skriva. HEJ MAMMA. Jag tror min mamma har läst den här bloggen. Jag kanske ljög där. Jag sa till markus att han skulle blogga här men han sa att han inte ville. HAN HATAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe. fuck u marriii<3
Nu ska vi titta på BNP-film. Oj verkligen tråkigt. Och isak satte sig framfrör mig bara för att vara bitch. Han är lite biter för att jag var dum mot honom igår. BITCHHORA!
Nu ska jag berätta för er vad som händer i mitt intressanta liv. Jag går på Kungsholmens gymnasium och vi har cpskadade mattanter. Dom ÄR cp, jag lovar! Jag blir lite kär ibland i vår mattant Janne. OJ, jag märkte inte ens att jag skrev det där. FeTT schizo. Jag har ingen kemi idag och det är fan underbart.
nu ska jag typ koncentrera mig. PUSSHORA


Simon är en hora<3

HEEEEJ BÄBISAR! Jag är helt förvånad över att jag kunde lösenordet! LIXOM WAOW!!! Jag saknar oooockså eeer!!! Och jag tycker att alla maskorvar som också saknar alla kan skriva ett fint inlägg om det! Så blir alla glada<33
Jag går i en pluggklass och det enda de gör på helgerna och kvällarna är att plugga och spela dataspel. Så de är FETT tråkiga. Jag är fortfarande rolig dock! Hihihihiii. Och jag tycker det är sorgligt att några cp'n har slutat på kören :'( (Jag gråter).
Vi har ju somsagt pengar kvar på vårat koooontoooooo. Så let's göra något! Jag tycker lyxcamping elleeeeeeeeeeeeerr en resa till typ italien. haha. Helst resa till Italien. Korv.
Om ni saknar mig allt för mycket kan ni kolla min bloooogg (Simmesimon.blogg.se) eller något! eller så kan ni ringa/sms och ba "Simon, din jäääävla HORA" och så får jag helt enkelt fatta att ni saknar mig. Puss på er ALLA!

Patricia vill ta livet av sig!

Jag saknar er! Jag saknar verkligen er, varje liten partikel i vårt efterblivna klassrum!
Känns som det bara är jag som har fått världens sämsta liv efter jag lämnade er. Nu är jag hemsk men jag såg fram emot att "gå vidare" kändes kul. Men nu skulle jag kunna ge upp allt för att få vara med er. Jag älskar alla er och ni får mig att känna mig älskad....
Jag hatar mitt liv!

RSS 2.0